Poze Ulei de Avocado, virgin 45 gr

     
Pin It


Ulei de Avocado, virgin 45 gr

Pret: 6,50 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA 9% de 9%, pretul nu include cheltuielile de livrare

Bogat în acizi grași, lecitină, betacaroten, vitamine și diverși steroli, uleiul de Avocado are un excepțional potențial de regenerare cutanată, prevenire și diminuare a ridurilor.

Uleiul de Avocado este obținut din pulpa fructului de avocado și este un ulei bogat în lecitină, betacaroten, vitamine (E, D, B5), Omega 6, Omega 9 și diverși steroli. Toate aceste principii active fac din uleiul virgin de avocado un produs potrivit pentru tenul uscat și sensibil, pielea bebelușilor, dar și pentru tenul matur.

Uleiul de Avocado este recomandat pentru:

  • tenul tern, obosit sau uscat, căruia îi redă suplețea si strălucirea
  • tenul matur, ridat
  • pielea uscată, crăpată (datorită conținutului ridicat în acizi grași saturați, este un excelent ocluziv, împiedicând pierderea transepidermică a apei și protejând pielea împotriva vântului și frigului)
  • îngrijirea pielii după plajă, în combinație cu vitamina E, pentru potențarea efectului antioxidant
  • îngrijirea părului, pentru că dă strălucire firului de păr și hrănește rădăcina.

 

Mod de utilizare:

  • Ca atare, direct pe piele, păr,  sau unghii
  • În combinație cu alte uleiuri vegetale sau esențiale
  • Ca parte a fazei grase a unei emulsii, pentru crearea unei creme (antirid, nutritivă, hidratantă)

 

Utilizări în cosmetică:

  • serumuri, creme, loțiuni demachiante antirid și pentru ten uscat, sensibil, de zi sau de noapte
  • serumuri, creme nutritive pentru conturul ochilor și buzelor
  • uleiuri anticelulita sau pentru masaj facial și corporal
  • creme și serumuri pentru pielea iritată, cu eczeme sau dermatite
  • creme onctuoase pentru crăpături, arsuri sau pentru refacerea zonelor expuse intemperiilor
  • creme grase pentru mâini, creme pentru tratarea vergeturilor
  • uleiuri regenerante pentru refacerea pielii după expunerea la soare
  • uleiuri pentru păr uscat sau pentru unghii casante
  • măști și serumuri contra căderii părului

 

Proprietăți ale uleiului virgin de Avocado și principalii săi constituenți activi:

  • emolient, nutritiv și regenerant (uleiul are un conținut bogat de acid oleic, acid pamitic și acid palmitoleic)
  • cicatrizant și reparator (conține steroli cu acțiune antiinflamatoare)
  • antioxidant (conține vitamina E, tocotrienoli)
  • întărește bariera hidrolipidică, împiedică deshidratarea pielii și estompează ridurile fine (conține fitosteroli)
  • protejează pielea împotriva efectelor intemperiilor și razelor UV și îi conferă un aspect mai luminos (conține betacaroten)

 

INCI/Ingrediente: persea gratissima oil

Mod de obținere: prin centrifugarea pulpei fructului.

Proveniență: Kenia.

Proprietăți fizico-chimice

  • Aspect și miros: lichid uleios fin, opac, de culoare verde inchis, cu miros caracteristic.
  • Indice de saponificare:177-198.
  • Densitate: 0,91-0,93.

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.06 kg.

Producator: Origine UE



Produse similare


Bogat în acizi grași, lecitină, betacaroten, vitamine și diverși steroli, uleiul de Avocado are un excepțional potențial de regenerare cutanată, prevenire și diminuare a ridurilor. Uleiul de Avocado...
11 RON
13,49 RON
Obtinut prin presare mecanica, winterizare si rafinare, uleiul rafinat de Avocado este util in formularile cosmetice destinate tenului uscat sau matur, pentru ca nu influenteaza mirosul si culoarea...
11,69 RON
NCI: melia azadirachta fruit/seed oil
12,15 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?