Poze TENSIDA SOLIDA SCI - 100gr

     
Pin It


TENSIDA SOLIDA SCI - 100gr

Pret: 9,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Derivat din ulei de cocos, este un produs tensioactiv foarte blând și bine tolerat de piele, economic, utilizat pentru formularea șampoanelor solide, a calupurilor de duș și a altor produse de igienă cu o spumă bogată și cremoasă.

Ingrediente (INCI): sodium cocoyl isethionate

Mod de utilizare și indicații

  • este un produs solubil în apă și insolubil în uleiuri
  • are valoarea pH-ului între 6-8, fiind astfel foarte bine tolerat de piele
  • pentru prepararea de șampoane solide se asociază de regulă cu tensida solidă SCS, pentru efectul glisant și un plus de spumare
  • pentru prepararea de calupuri de duș se poate folosi ca unic tensioactiv, alături de unturi, pudre vegetale sau minerale și eventual un agent texturant cum ar fi acidul stearic sau alcoolul cetilic (co-emulsifiant Stabila)
  • dozaj indicativ: 5-60%
  • în formulele preparate cu această tensidă se pot încorpora: 2-10% uleiuri vegetale sau mai mult în funcție de formulă, 5-10% unturi vegetale sau chiar mai mult în funcție de formulă, 2-5% silicon vegetal, 2-7% keratină vegetală, 1-5% pudre vegetale în general, 2-8% henna sau alte pudre capilare, 0.5-2% uleiuri esențiale, 1-3% parfumante naturale și extracte aromatice, panthenol și colagen vegetal conform dozajului indicat în fișă, pigmenți vegetali și minerali pentru colorare

...

Păstrare: în loc uscat și răcăros, ferit de lumină

Anu se lasa la îndemâna copiilor, a se evita contactul cu ochii, a nu se ingera; produs pulverulent și iritant al căilor respiratorii în stare pură, la manipulare se recomandă folosirea de mănuși și mască protectoare.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.1 kg.

Producator: Origine Germania



Produse similare


Este potrivit îndeosebi pentru formularea şampoanelor solide, formează spumă bogată, acceptă încorporarea uleiurilor vegetale, asigură o libertate mai mare în formulare...
9,99 RON
11,50 RON
Derivat din ulei de cocos, este un produs tensioactiv foarte blând și bine tolerat de piele, economic, utilizat pentru formularea șampoanelor solide, a calupurilor de duș și a altor produse de...
8,99 RON