Poze Tensida consistenta 250 ml

     
Pin It


Tensida consistenta 250 ml

Pret: 18,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Obținut din surse vegetale, este un surfactant extrem de delicat, consistent și vâscos, cu aplicații multiple în preparatele de igienă personală. Este recomandată în special pentru formularea produselor de igienă a persoanelor cu pielea sensibilă și a copiilor.

Tensidă consistentă - descriere, recomandări

Un tensioactiv delicat de origine vegetală, bine tolerat de piele. Conferă consistență și crește vâscozitatea preparatelor de igienă.
Se poate utiliza ca unic tensioactiv într-o compoziție dar are putere spumantă redusă, astfel, se recomandă asocierea cu alte tenside, în funcție de tipul și formula preparatului.

Proprietăți organoleptice: lichid vâscos tulbure, se prezintă mai mult ca o pastă, culoare alb-gălbuie, miros specific, solubil în apă

TIP: non-ionic    pH în soluție apoasă 20%: 11.0 - 12.5

Ingrediente (INCI): Lauryl glucoside


Proprietățile tensidei consistente

  • potrivită pentru orice tip de păr
  • potrivită pentru orice tip de piele
  • bună compatibilitate dermatologică
  • adaptată în special pentru pielea fragilă, sensibilă
  • crește vâscozitatea compozițiilor de igienă
  • are putere spumantă redusă
  • aprobat ca ingredient în produsele certificate bio


Recomandări, aplicații

  • ca ingredient în produse pentru igiena adulților
  • produse pentru igiena bebelușilor și copiilor
  • geluri de duș, cremă de duș
  • șampoane simple și șampoane cu balsam
  • geluri de baie, cremă de duș
  • felurite produse de igienă


Mod de utilizare

  • dozaj indicativ: 5 - 35%
  • se poate folosi ca unic tensioactiv într-un preparat de igienă sau se poate combina cu alte tenside
  • în funcție de temperatura din mediul ambiant, tensida consistentă se poate întări în flacon; înainte de utilizare, mai ales dacă se include într-o fază rece a unei rețete, trebuie încălzită prin plasarea flaconului în baie de apă de până la 50 °C, până ce devine fluidă și translucentă
  • are un pH alcalin, astfel, în funcție de formulă, poate fi necesară acidifierea compoziției finale cu acid lactic/citric și măsurarea rezultatului cu o bandă pH (la șampoane este recomandat un pH între 4,5-6,5 iar la geluri de duș și alte preparate de igienă pentru piele, între 5-7)


Mod de păstrare
:  la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se ingera, a se evita contactul cu ochii, a nu se lăsa la îndemâna copiilor

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.33 kg.

Producator: Origine Germania



Produse similare


Un tensioactiv delicat de origine vegetală, bine tolerat de piele. Este bun spumant, potrivit pentru formularea de șampoane, geluri de duș și alte produse spumante de igienă....
17,99 RON