Poze Spirulina pura, activ cosmetic 25 gr

     
Pin It


Spirulina pura, activ cosmetic 25 gr

Pret: 7,63 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Descriere:

INCI: Spirulina platensis

- Activ cosmetic provenit dintr-o algă, care prezintă numerose beneficii pentru piele şi păr.

Componenţă: 65% proteine, foarte mulţi aminoacizi, vitamina E

- Prezentare: pulbere fină de culoarea verde inchis, mirosul este caracterisitic

- Produsul este furnizat numai in scop cosmetic! Nu ne facem răspunzători de utilizarea lui internă!

- Spirulina este solubilă în apă şi insolubilă în ulei. Nu se dizolvă complet în apă, de aceea poate prezenta depuneri dacă nu este amestecată riguros!

- Este livrată în pungă ziplock resigilabilă

Proprietăţi:

-         reduce inflamaţiile şi iritaţiile, calmează pielea

-         hrăneşte pielea în profunzime

-         are efecte anti-îmbătrânire, având efecte regenerante pentru pielea matură

-         tonifică pielea, stimulând circulaţia, eliminând astfel toxinele

-         pentru tenul mixt/gras are efect astringent, reducând porii dilataţi

Utilizare:

-         este un excelent ingredient în fabricarea săpunurilor (vezi in magazin sapunul sea breeze cu spirulina). Spirulina trebuie dizolvată în apă în prealabil. La 500 g de grăsimi folositeîn reţetă, sunt necesare minim 3-4 g de spirulină pulbere

-         în măşti nutritive, purificatoare sau regenerante, pentru faţă sau păr, care vor fi dizolvate în medii apoase (suc de castravete, suc aloe vera, apă, apă florală etc) Exemplu de mască: cîte o parte spirulină pulbere, făină de ovăz si/sau argilă pulbere. Mixtura se amestecă cu lichidul până se formează o pasta. Masca se lasa pe faţă aprox 20 de minute, timp în care se va întări, dupa care se înlatura cu apă căldută si se aplica un tonic potrivit tipului de ten. La mixtură mai pot fi adăugate opţional câteva picături de vitamina E, vitamina A, D-panthenol şi alţi activi cosmetici

-         pentru împachetări corporale cu efecte purificatoare, regenerante, de fermitate

-         în compoziţii cosmetice pe bază de apă: creme, loţiuni, geluri, serumuri în dozaj de max 2%

0757665889 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Active cosmetice

Greutate produs: 0.04 kg.



Produse similare


Recunoscută pentru beneficiile pe care le aduce scalpului şi părului, urzica este un activ cosmetic eficace, folosit în şampoane, măşti, seruri și frecții capilare, pentru combaterea calviți...
4,35 RON
Cicatrizant, anti-iritant şi reparator, reputat protector al pielii, alantoina este un ingredient potrivit pentru o gamă largă de cosmetice, inclusiv cele pentru bebeluşi şi copii, datorită efectului de re...
3,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?