Poze Solubilizant vegetal 30 gr

     
Pin It


Solubilizant vegetal 30 gr

Pret: 18,50 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Solubilizant de origine vegetală aprobat de Ecocert în produsele cosmetice BIO, care ajută la încorporarea uleiurilor esențiale și parfumantelor în diverse preparate precum geluri apoase, ape micelare, șampoane, geluri de duș și produse naturale de curățare.

Solubilizant de origine vegetală aprobat de Ecocert în produsele cosmetice BIO, care ajută la încorporarea uleiurilor esențiale și parfumantelor în diverse preparate precum geluri apoase, ape micelare și detergenți naturali.

Acest solubilizant prezintă multiple avantaje:

  • solubilizant foarte eficace pentru uleiuri esențiale și parfumante; din testele efectuate de producător, acest solubilizant s-a dovedit a fi mult mai eficient decat Polysorbate-20 și PEG-40 Hydrogenated Castor Oil  (au fost necesare cantități mult mai mici de solubilizant pentru a solubiliza diverse uleiuri esențiale și uleiuri cosmetice)
  • în funcție de componentele lipofilice alese (uleiuri esențiale, parfumante) se pot obține soluții transparente - unele uleiuri esențiale dau soluții clare, altele nu; claritatea maximă a soluției finale se atinge la 24 de ore de la preparare.
  • este un anti-iritant eficace, foarte potrivit pentru pielea sensibilă
  • are proprietăți intrinseci de curățare, ceea ce îl face foarte potrivit pentru ape micelare, loțiuni tonice, demachiante
  • nu afectează capacitatea de spumare a produselor de curățare (șampoane, geluri de duș) în care este inclus
  • este biodegradabil
  • de origine 100% vegetală, aprobat de Ecocert în produsele cosmetice BIO
  • Ethyloxylate-free, propoxylate-free 

INCI: Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Aqua

Aspect: lichid clar, de un galben pal.

Valoare HLB:14.

Util pentru prepararea următoarelor produse cosmetice:

  • demachiante, ape micelare
  • loțiuni tonice
  • șampoane
  • spumante de baie
  • geluri de duș
  • săpunuri lichide
  • parfumuri
  • after-shave
  • sprayuri de coafare

Nu este indicat în produsele de îngrijire orală (paste de dinți, ape de gură) și nici pentru prepararea de bături aromaterapeutice ce se administrează pe cale orală.

Concentrații recomandate:

  • ca solubilizant: 0,5-10%
  • ca ingredient anti-iritant: 2-10%


Raport recomandat solubilizant/ulei: 5:1. În funcție de partea lipofilică aleasă poate fi necesar un raport mai mare (6:1, 7:1 etc).


Solubilizantul vegetal se poate folosi în trei moduri:

1. Solubilizantul și uleiul se premixează și se adaugă fazei apoase, cu amestecare moderată

2. Solubilizantul și uleiul se premixează, apoi faza apoasă este adăugată cu amestecare moderată

3. Solubilizantul și uleiul se premixează, apoi se adaugă o cantitate dublă de apă și se amestecă până se obține o soluție liber curgătoare.  Aceasta se adaugă fazei apoase cu mixare minimă. Această variantă este folositoare mai ales daca formularea finală are tendință de spumare.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.45 kg.



Produse similare


Un ingredient activ apreciat în cosmetică pentru proprietățile lipolitice, anticelulitice, antiedematoase, drenante și de stimulare a creșterii părului. Cafeină - descriere,...
5,99 RON