Poze SEMINTE DE MORCOV, ULEI ESENTIAL PUR 5 ml

     
Pin It


SEMINTE DE MORCOV, ULEI ESENTIAL PUR 5 ml

Pret: 12,69 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare

Extras din semințele de morcov, cunoscut pentru efectul regenerator, antirid forte și depigmentar, este un ulei esențial utilizat pentru îmbunătățirea aspectului și condiției pielii, combate multiplele semne ale îmbătrânirii tenului.

Ulei esențial de morcov - descriere, recomandări

Obținut prin distilarea semințelor, uleiul esențial de morcov este un ingredient de luat în seamă pentru majoritatea compozițiilor cosmetice dedicate îngrijirii tenului, datorită capacității sale de a stimula dezvoltarea celulelor cutanate. Conținutul bogat în carotol îl face, de asemenea o opțiune bună pentru aplicații care ajută la vindecarea pielii deteriorate.
Cu proprietățile de rejuvenare și de stimulare a creșterii noilor celule, uleiul esențial de morcov poate fi un ajutor de nădejde în combaterea semnelor îmbătrânirii.

Notă: a nu se confunda cu uleiul vegetal de morcovi, care este un macerat uleios obținut din rădăcina morcovului

Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă din semințe

Proprietăți organoleptice: lichid fluid de culoare galbenă

Descriere olfactivă: miros pământiu, dulceag și înțepător, pregnant, puternic și persistent

Ingrediente (INCI): daucus carota seed oil


Proprietățile uleiului esențial de morcov

  • antirid de excepție
  • regenerator celular
  • revitalizant cutanat
  • tonifiant cutanat
  • reparator, cicatrizant
  • depigmentar, în special pentru pete de bătrânețe


Recomandări, aplicații

  • este potrivit pentru toate tipurile de ten
  • îngrijirea pielii afectate de semnele îmbătrânirii
  • în compoziții cosmetice cu efect rejuvenant, regenerator, de reînnoire celulară
  • revitalizarea tenului tern, obosit, palid
  • atenuarea petelor pigmentare
  • îngrijirea pielii problematice, cuperoză, post-acnee, descuamări
  • regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, crăpături


Mod de utilizare în cosmetică

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice
  • dozaj uzual recomandat în compozițiile cosmetice 0,5-2%
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, loțiuni, seruri de îngrijire și înfrumusețare a tenului
  • ca ingredient în seruri și tratamente regeneratoare
  • inclus în balsamuri și creme specifice pentru ameliorarea afecțiunilor cutanate, piele deteriorată


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • detalii despre utilizarea în siguranță a uleiurilor esențiale
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz cosmetic


Avertisment
: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul Estelina sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri esentiale

Greutate produs: 0.04 kg.

Producator: origine India



Produse similare


O esență foarte apreciată pentru parfumul său puternic și profund, cu note pământii, lemnoase și de fum, dar care conține o serie de principii active cu rol antiinflamator, antiinfecțios, deconges...
13,37 RON
Din măruntele flori mov-albăstrui care ne încântă prin parfumul lor se extrage uleiul esențial poate cel mai răspândit și utilizat în întreaga lume. Calitățile sale aromati...
15,26 RON
Cedrul de Virginia sau ienupărul virginian este nativ în America de nord. Creşte până la înălţimea de 30 metri şi trăieşte câteva sute de ani. Din lemnul acestui arbore se fabrică...
10,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?