0757665889; 0765917537  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Scortisoara, ulei esential pur (cinnamomum zeylanicum leaf) 10 ml

     
Pin It


Scortisoara, ulei esential pur (cinnamomum zeylanicum leaf) 10 ml

Pret: 14,71 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Cu mirosul său cald și intens, uleiul de frunze de scorțișoară este apreciat în parfumerie şi în aromaterapie deopotrivă. Are o puternică acțiune antiinfecțioasă, stimulatoare și încălzitoare, este utilizat și ca afrodisiac sub formă de masaje sau ca esență în produse de igienă.

Ulei esențial de Scorţişoară - descriere şi recomandări

Scorţişoara este o mirodenie foarte apreciată de mii de ani și a reprezentat o marfă comercială importantă în Orient. Este folosită preponderent în arta culinară dar a fost utilizată mai demult în poţiuni de dragoste, pentru masaje şi intern ca antifungic, analgezic, antiviral şi vermifug.

Ulei esențial se distilează atât din scoarță cât și din frunze, acesta este obținut din frunze. Mirosul esenței este unul pregnant și persistent, acțiunea sa este în principal antibacteriană, antifungică și antiparazitară iar din punct de vedere energetic și fizic este încălzitor, stimulator.

Metoda de obţinere: prin distilare cu aburi din frunzele copacului de scorțișoară

Zona geografică de provenienţă: Sri Lanka

Calitate: ulei esențial pur și natural

Prezentare: lichid gălbui limpede

Descriere olfactivă: miros caracteristic, puternic și pregnant

Ingrediente (INCI): cinnamomum zeylanicum leaf oil

Proprietăţile uleiului de scorțișoară

  • antiviral, antifungic, antiparazitar
  • antibacterian cu spectru larg
  • insecticid, acaricid
  • tonifiant, încălzitor, favorizează circulația sanguină și limfatică
  • digestiv, tonic uterin
  • stimulator, tonic sexual, afrodisiac
  • stimulator fizic și psihic

La ce vă poate ajuta

  • micoze, verugi, infecții cutanate
  • infecții bucale și respiratorii, igienă dentară
  • oboseală, somnolență, digestie lentă, stări de astenie și depresive
  • impotență, libidou scăzut
  • circulație sanguină deficitară, încălzirea membrelor și a musculaturii
  • igiena și întreținerea casei
  • prepararea parfumurilor, parfumarea săpunurilor

Cum se folosește uleiul de scorțișoară

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri și compoziții pentru aromaterapie
  • dozaj indicativ 0,1 - 2%; fiind un ulei esențial puternic, se folosește în concentrație mică atunci când se aplică pe o suprafață mai mare de piele
  • diluat în ulei vegetal, împreună cu alte esențe, sub formă de masaj
  • o picătură pe un bețișor cu vată, aplicat pe verugi (negi), o dată sau de două ori pe zi, evitând contactul cu pielea sănătoasă
  • ca ingredient în creme, balsamuri și unguente
  • ca ingredient în pastă de dinți
  • ca aromatizant și parfumant în balsamuri de buze
  • ca esență parfumantă pentru săpunuri M&P și CP, sare de baie
  • ca ingredient în soluții contra insectelor; în soluții de curățare a tapițeriei și covoarelor ca anti-acarian
  • alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide
  • difuzare aeriană în candele sau vaporizatoare; se recomandă difuzarea pe un timp scurt și în combinație cu alte uleiuri esențiale cu aromă mai blândă (ex. portocale)

Păstrare: închis etanș, în loc uscat și răcoros, ferit de lumină

Date de siguranţă:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare
  • detalii despre utilizarea în siguranţă a uleiurilor esenţiale
  • este un produs dermocaustic, pe piele se folosește doar în concentrație mică
  • a se evita utilizarea de către persoanele alergice la scorțișoară, cei cu pielea sensibilă, iritată sau rănită
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în sarcină; contraindicat pentru copiii mici
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Estelina sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

0757665889; 0765917537 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-18.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Uleiuri esentiale

Greutate produs: 0.04 kg.

Producator: Sri Lanka



Produse similare


Tonic general, antifungic și antibacterian cu spectru larg, activator al circulației sanguine, uleiul de scorțișoară este în același timp un ajutor în combaterea stărilor de depresie și apatie,...
10,99 RON
Tonic general, antifungic și antibacterian cu spectru larg, activator al circulației sanguine, uleiul de scorțișoară este în același timp un ajutor în combaterea stărilor de depresie și apatie,...
14,84 RON
O esență foarte apreciată pentru parfumul său puternic și profund, cu note pământii, lemnoase și de fum, dar care conține o serie de principii active cu rol antiinflamator, antiinfecțios, deconges...
13,37 RON
  
  




  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!