Sare de baie Sulfoiodurata salina Praid 1kg

10,75 RON (TVA inclus)
Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 200 lei in orice localitate din Romania
Stoc 1
Disponibil in stoc

Descriere

Sare de baie Sulfoiodurată - salina Praid- 1kg
Producător : SALINA PRAID
Sarea din Bazinul Transilvaniei, ca şi cea de la Praid, este datată ca fiind de vârstă Badenian inferioară (Miocen mediu), respectiv de circa 20-22 milioane de ani. Marea din Bazinul Transilvaniei (de mică adâncime şi cu specific lagunar) s-a separat, prin praguri, de Marea Tethys, care era întinsă în mijlocul Europei. Din cauza evaporării puternice a apei de mare, straturile de sare precipitate au constituit depozite pe fundul bazinului marin, aflat în continuă subsidenţă.

Dealul Sării, în denumire locală Spatele Sării (576m), acoperă cel mai mare zăcământ de sare din ţară, ale cărui rădăcini sunt îngropate până la 2,7 -3km adâncime. Diapirul de sare pe orizontală are o formă uşor eliptică, având diametrul de 1,2 - 1,4 km, iar pe verticală are forma unei uriaşe ciuperci.
Sarea de baie sulfoiodurată OCEAN este recomandat în primul rând pentru bolile REUMATICE.
Pentru buna funcţionare a organismului avem nevoie de minerale. Aceste minerale de obicei ajung în organismul nostru prin alimentaţie. Băile cu sare ajută la o absorbţie de minerale prin piele datorită compoziţiei sării de baie, care conţine  clorură de sodiu(NaCl) natural şi alte minerale benefice.
Băile cu sare au un efect purificator asupra organismului, determinând o intensă alimentare a pielii cu sânge, favorizând  în acelaşi timp şi metabolismul.
Modul de preparare a unei băi cu sare este următorul: într-o cadă de apă caldă (aproximativ 100-150 de litri) de 35-38 de grade Celsius  se pune o cantitate de 500-600 g de sare care se amestecă până când se dizolvă. Durata unei băi este de 25-35 de minute şi este important ca temperatura apei să fie menţinută la temperatura iniţială. O cură de băi sărate ţine două săptămâni, din două în două zile.
Băile cu sare sunt cunoscute ca şi un tratament tradiţional de medicină populară, pentru mai multe tipuri de boli, aplicate cu succes şi în zilele noastre în clinici renumite din Europa.

Efectele sării de baie asupra organismului:
Sarea de baie își exercită efectele benefice asupra mai multor aspecte ale sănătăţii:
Calmează sistemul nervos, elimină starea de încordare, restabileşte echilibrul în organism.
Băile cu sare favorizează metabolismul şi înlătură cele mai diverse dureri, având efecte calmante.
Prin proprietăţile sale, sarea de baie alungă insomniile, reglează Ph –ul pielii, ajută la respiraţie, ea fiind totodată aplicată cu eficienţă în combaterea răcelii şi a altor boli, având efecte dezinfectante şi antiinflamatorii, stimulând în acelaşi timp şi circulaţia sanguină.
Ingrediente: Sare naturală Na Cl- 99%, triusulfat de sodiu, iodură de potasiu, colorant alimentar albastru, Parfum “Sea Breeze”, agent de spumare.

Atentie! Informațiile despre produse și indicațiile privind utilizarea acestora sunt puse la dispoziție și publicate doar pentru scopuri educaționale, nu acoperă toate modalitățile de utilizare, toate măsurile de precauție, toate posibilele interacțiuni, incompatibilități sau efecte adverse. Informațiile se obțin din surse considerate valabile și de încredere, sunt corecte și complete în limita cunoștințelor noastre dar nu au caracter exhaustiv, exactitatea lor nu poate fi garantată. Estelina nu-și asumă responsabilitatea pentru informațiile incomplete sau eventualele erori apărute în site, dar se străduiește în permanență să corecteze și să completeze informațiile prezentate. Produsele și informațiile nu sunt destinate și nu ar trebui să fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afecțiune medicală sau boală. Pentru orice utilizare terapeutică, consultați un medic.

Detalii

Greutate
0.12 kg
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review