0757665889; 0765917537  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze ROZMARIN, ULEI ESENTIAL PUR BIO 10 ml

     
Pin It


ROZMARIN, ULEI ESENTIAL PUR BIO 10 ml

Pret vechi: 11,50 RON Reducere 8%

Pret nou: 10,63 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Este utilizat în preparatele cosmetice de revitalizare a pielii și părului, în aplicații cutanate unde este nevoie de acțiune purifiantă, în special pentru tenul gras, scalpul problematic, căderea părului sau mătreață. Este folosit în aromaterapie în caz de răceli și probleme respiratorii.

Ulei esențial de Rozmarin - descriere, recomandări

Uleiul esențial de rozmarin chemotipul cineole este obținut prin distilarea ramurilor unei specii de rozmarin ce crește în nordul Africii, ce se deosebește prin profilul de compuși activi de celelalte chemotipuri - rozmarin camforat și rozmarin verbenone - fiecare având aplicații și proprietăți specifice.
Este apreciat pentru acțiunea benefică asupra pielii și scalpului, în același timp este folosit cu succes și în aromaterapie contra afecțiunilor ORL dar și în parfumerie pentru mirosul său proaspăt, aromatic.

Metoda de obținere: prin distilare cu vapori de apă a ramurilor tinere, proaspete
CT: Cineole

Proprietăți organoleptice: lichid clar de culoare gălbuie, vâscozitate redusă

Descriere olfactivă: miros puternic, proaspăt, aromatic și ușor camforat, cu note lemnoase

Ingrediente (INCI): rosmarinus officinalis leaf oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT


Proprietățile uleiului de rozmarin

  • revitalizant pentru piele și scalp
  • antiseptic, bactericid potent, fungicid
  • expectorant, mucolitic
  • tonic al sistemului circulator
  • tonic al sistemului nervos


Recomandări, aplicații

  • este un produs potrivit pentru toate tipurile de ten, îndeosebi pentru cel gras, acneic, seboreic
  • revitalizarea și tonifierea pielii
  • revitalizarea scapului, în caz de mătreață, scalp iritat
  • păr gras, căderea părului
  • ameliorarea durerilor musculare și stimularea circulației periferice
  • răceli, bronșită, sinuzită
  • oboseală cronică, surmenaj fizic și intelectual


Cum se folosește în cosmetică și aromaterapie

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice și compoziții pentru aromaterapie
  • dozaj uzual recomandat în compoziții cosmetice 0,5-2%
  • ca ingredient în creme, loțiuni, tonere, seruri și măști pentru față
  • ca ingredient în balsamuri, creme și unguente specifice pentru tonifiere și revitalizare, ameliorarea durerilor musculare și articulare
  • ca ingredient în deodorante, cremă de picioare
  • inclus în preparate de igienă: șampoane, cleansere, geluri de duș
  • 1-2 picături în doza zilnică de șampon
  • ca ingredient în seruri capilare, frecții pentru scalp
  • prin vaporizare sau difuzare aeriană pentru a crea o atmosferă prielnică persoanelor afectate de surmenaj, astenie
  • diluat în ulei vegetal, aplicat prin masaj pe torace în caz de răceli, probleme respiratorii
  • 2-3 picături în apă caldă pentru inhalații în caz de răceli, afecțiuni ORL
  • alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • detalii despre utilizarea în siguranță a uleiurilor esențiale
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în trimestrul I de sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut


Avertisment
: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul Estelina sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

0757665889; 0765917537 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-18.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri esentiale

Greutate produs: 0.06 kg.

Producator: Origine Maroc



Produse similare


Benefic pentru ten gras, acnee, păr și scalp gras, este cunoscut pentru proprietățile regeneratoare, tonice și de echilibrare a secreției de sebum. În aromaterapie este folosit pentru efectul armon...
14,71 RON
Cuonscut pentru proprietățile puternic antibacteriene, antivirale și antifungice, este util în aplicații cutanate în caz de micoze, dermatoze și infecții. Stimulator pentru sistemul imuni...
14,44 RON
Uleiul esenţial obținut prin distilarea frunzelor și ramurilor tinere ale arborelui de Niaouli, originar din Noua Caledonie. Este antiseptic natural regăsit și în numeroase preparate farm...
8,99 RON
  
  




  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!