Poze Rose Petals - Parfumant natural 10 gr

     
Pin It


Rose Petals - Parfumant natural 10 gr

Pret: 11,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Parfumul inconfundabil de trandafir conferă creațiilor cosmetice note romantice, florale.

Compoziție: 100% natural. Amestec de compuși aromatici de origine vegetală și fracțiuni aromatice din uleiuri esențiale.  

Proveniență: produs în Franța, regiunea Grasse, de parfumieri cu experiență, în conformitate cu normele internaționale ale IFRA și cu ultimele directive europene privind produsele cosmetice.

INCI: parfum.

Note de varf: fresh, bergamotă

Note de mijloc: florale, trandafir

Note de bază:  trandafir, mosc

Solubilitate:

  • insolubil în apă
  • solubil în uleiuri și alcool


Utilizare:

  • 0,1-1% în emulsii și uleiuri pentru ten
  • 0,1-3% în emulsii, uleiuri și unturi pentru corp
  • 0,5-1% în șampoane, geluri de duș
  • 1-5% în săpunuri -  atentie, accelereaza trace-ul!
  • 1-5% în deodorante
  • 20-30% în parfumuri lichide și solide


Precauții în utilizare:

  • Exclusiv pentru uz cosmetic.
  • Interzis a se folosi în paste de dinți, ape de gură și produse pentru buze.
  • Nu este indicat pentru uz aromaterapeutic.
  • Nu se aplică pur pe piele; se folosește numai diluat într-un ulei vegetal sau într-un produs cosmetic.
  • Efectuați un test cu 48 de ore înainte de prima utilizare a produsului ce conține acest parfumant natural. Aplicați produsul la încheietura cotului și așteptați timp de 48 ore. În cazul unor reacții neplăcute, nu folosiți produsul.
  • Evitați contactul cu ochii și mucoasele, nu înghițiți.
  • Nu lăsați la îndemâna copiilo

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Uleiuri de parfum

Greutate produs: 0.05 kg.

Producator: Origine UE



Produse similare


Note răcoritoare de citrice, familiare de ierburi de Provence și o subtilă notă de ace verzi de conifere se împletesc în acest parfumant natural venit din inima Franței. Note răco...
10,50 RON
Un ulei utilizat în aromaterapie cu un miros foarte plăcut. Uleiul de Parfum de Magnolia se utilizează la prepararea săpunurilor hand made, la alte produse cosmetice, şi în lămpile de arom...
7,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?