0757665889; 0765917537  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Pudra din seva de Bambus 10 gr

     
Pin It


Pudra din seva de Bambus 10 gr

Pret: 6,61 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Bogată în siliciu vegetal, este o pudră foarte fină, absorbantă și matifiantă, folosită în numeroase aplicații: produse de machiaj, deodorante, creme pentru ten gras. Îmbunătățește tonusul și fermitatea pielii, este utilă în compoziții de remodelare corporală.

Pudră din sevă de Bambus - descriere, recomandări

Bogată în siliciu vegetal, este o pudră foarte fină, absorbantă și matifiantă, folosită în numeroase aplicații: produse de machiaj, deodorante, loțiuni și creme pentru ten gras. Datorită proprietăților de tonifiere și sporire a fermității pielii, este utilă și în compoziții de remodelare corporală.

Metoda de obținere: recoltarea sevei din tulpina de bambus, uscare și micronizare

Proprietăți organoleptice: pudră albă foarte fină de 15-25 microni, miros neutru, dispersabilă în apă și compoziții apoase

Ingrediente (INCI): bambusa arundinacea stem powder


Proprietățile pudrei de bambus

  • matifiant, de folos în special pentru ten gras
  • are textură mătăsoasă, catifelează pielea
  • tonifiant, sporește fermitatea pielii
  • absorbant de sebum și transpirație
  • filler pentru preparate de machiaj
  • abraziv blând
  • echilibrează pH-ul preparatelor prea acide


Recomandări, aplicații

  • bază sau ingredient pentru compoziții de machiaj: pudră, fond de ten, fard de pleoape, blush, ruj, mascara
  • îngrijirea tenului mixt, gras
  • deodorante
  • produse tonifiante și de remodelare corporală
  • igienă dentară


Mod de utilizare

  • dozaj indicativ: 0.5–10 %
  • pentru preparate tip pudră dozaj până la 30%
  • în creme (emulsii) și geluri se adaugă la faza finală, la rece, dacă rețeta nu prevede altfel
  • a se ține cont de alcalinitatea pudrei de bambus în formulele ce conțin și apă
  • ca ingredient pentru prepararea de loțiuni și creme pentru ten mixt, gras
  • ca ingredinet pentru creme, loțiuni sau geluri pentru îngrijirea corpului
  • în deodorante tip stick, cremă, gel sau pudră
  • în compoziții de machiaj: pudre libere și compacte, fond de ten, farduri, mascara
  • ca ingredient abraziv blând, remineralizant și alcalin pentru pastă de dinți


Mod de păstrare
: înloc uscat și răcoros

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se utiliza aproape de o sursă de ventilație, a nu se inhala, a nu se ingera; uz cosmetic

0757665889; 0765917537 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-18.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.02 kg.

Producator: Origine Franta


  
  




  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!