Poze PUDRĂ DE OREZ BIO MICRONIZATĂ 10 gr

     
Pin It


PUDRĂ DE OREZ BIO MICRONIZATĂ 10 gr

Pret: 6,61 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Pudra de orez este extrem de apreciată pentru calitățile sale cosmetice, este un bun suport al compozițiilor cosmetice pudroase, cu efect de mascare, catifelant și matifiant.

Pudră de orez  - descriere, recomandări

Pudra de orez a fost utilizată de gheișe pentru albirea și matifierea pielii dar și pentru mascarea imperfecțiunilor tenului. Pudra micronizată de orez este o pudră foarte fină obținută din bobul de orez integral decorticat, ce diferă de făina de orez de uz alimentar care este doar măcinată, are granulație mai mare și este abrazivă pentru piele.
Pudra micronizată de orez este folosită ca atare, ca bază sau ca ingredient cosmetic, apreciată pentru capacitatea de a îmbunătăți textura compozițiilor, ca agent absorbant de sebum și umezeală, și ca agent matifiant.

Compoziție: orez integral provenit din culturi ecologice, măcinat și micronizat mecanic

Ingrediente (INCI): oryza sativa starch*
* produs conform cu standardele organice, provenit din culturi ecologice, certificat la furnizor


Proprietățile pudrei de orez

  • matifiant și absorbant
  • agent texturant și de îngroșare a compozițiilor cosmetice
  • bază pentru compoziții pudroase de machiaj, pentru pudre libere sau compacte
  • conferă pileii un aspect neted, mătăsos, catifelat
  • insolubilă în apă și uleiuri, se poate dispersa în medii uscate, apoase sau uleioase


Mod de utilizare în cosmetică

  • este un produs ce se poate aplica pe piele ca atare, util în special pentru tenul mixt/gras sau cu imperfecțiuni
  • ca bază pentru pudre de față și pudre parfumante de corp
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, fond de ten, farduri libere sau compacte, blush
  • se poate include și în formula deodorantelor
  • ca bază sau ca ingredient pentru prepararea șampoanelor uscate, potrivite îndeosebi pentru părul și scalpul gras
  • dozaj indicativ: în creme, balsamuri, loțiuni, fond de ten 1-20%, în pudre, blush, farduri, șampon uscat sau deodorante 5-95%


Mod de păstrare
: în loc răcoros și uscat

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se inhala, a se evita contactul cu ochii, a nu se utiliza în apropierea unei surse de ventilație; uz cosmetic

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.02 kg.

Producator: Origine Franta


  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?