Poze Pudra de laptisor de matca BIO 5 gr

     
Pin It


Pudra de laptisor de matca BIO 5 gr

Pret: 11,90 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare

O sursă bogată de substanțe nutritive și fortifiante, lăptișorul de matcă are excelente proprietăți benefice pentru piele și îngrijire capilară. Este un activ cosmetic cu acțiune anti-aging, de revitalizare și regenerare a pielii.

Pudră de lăptişor de matcă - descriere, recomandări

Lăptișorul de matcă este produs din secreția sistemului glandular al albinelor muncitoare. Lăptișorul de matcă proaspăt este o substanță albicioasă cu reflexii perlate și consistență gelatinoasă, cu aromă caldă, cu gust dulceag și acidulat. Constituie hrana exclusivă a reginei din colonie pe tot parcursul existenței sale, totodată este consumat de toate larvele coloniei în primele zile de existență.

Este un activ cosmetic hidratant, hrănitor, antiîmbătrânire, o sursă bogată de elemente nutritive și fortifiante, lăptișorul de matcă are și excelente proprietăți purifiante. Stimulează sinteza colagenului și regenerarea pielii.

Pudra se obține din lăptișorul de matcă proaspăt, prin uscare la rece - un procedeu numit liofilizare - păstrându-se astfel substanțele active prețioase.

CALITATE: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Prezentare: pudră de culoare crem cu fin miros specific
Solubil în apă, insolubil în uleiuri

Compuși principali: proteine, zaharuri, flavonoide, minerale, oligoelemente

Ingrediente (INCI): royal jelly powder*

*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Proprietăţile cosmetice ale lăptișorului de matcă

  • antiîmbătrânire, anti-aging forte
  • antioxidant, nutritiv
  • stimulează sinteza de colagen
  • stimulează cicatrizarea și regenerarea pielii
  • favorizează hidratarea pielii
  • calmează iritațiile
  • purifică și contribuie la vindecarea pielii

Recomandări, aplicații

  • este potrivit pentru îngrijirea oricărui tip de ten
  • ten uscat, deshidratat, lipsit de vitalitate
  • ten mixt/gras, problematic
  • piele sensibilă, iritată
  • piele afectată de factori externi: soare, vânt, frig
  • îngrijirea pielii delicate a copiilor
  • îngrijire capilară

Utilizare în cosmetică

  • se include ca ingredient pentru prepararea de cosmetice
  • dozaj uzual recomandat 1-4%
  • în emulsii se adaugă la final, în faza de răcire, fiind un ingredient termosensibil
  • se poate include în ape florale sau gel de aloe vera pentru a prepara un toner facial sau o loțiune
  • exemple: împreună cu apa de trandafiri şi pudra de aloe vera (plus conservant) se poate prepara o soluţie hidratantă şi tonică potrivită pentru orice tip de ten; împreună cu apa de rozmarin pentru ten gras ori cu apă de melisa pentru piele sensibilă

Se pot prepara:

  • lapte demachiant, loţiune de curăţare a tenului
  • geluri şi creme hidratante, nutritive, pentru zona ochilor
  • creme de zi sau de noapte pentru orice tip de ten
  • măşti faciale, împreună cu ingrediente specifice alese în funcţie de tipul tenului
  • creme capilare, balsam de păr, spray de păr, şampon
  • creme de corp, lapte de corp

...

Păstrare: în loc uscat și răcoros, de preferință la frigider

Date de siguranţă: a se evita contactul direct cu ochii, a nu se utiliza aproape de o sursă de ventilație, a nu se inhala, a se respecta dozajul recomandat, a nu se lăsa la îndemâna copiilor; uz cosmetic

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: active cosmetice

Greutate produs: 0.01 kg.

Producator: Origine Franta


  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?