Poze Pudra de Cocos 10 gr

     
Pin It


Pudra de Cocos 10 gr

Pret: 6,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Laptele praf de cocos este un activ dermato-cosmetic apreciat pentru efectele sale regeneratoare, nutritive şi protectoare. Conține vitamine, enzime și acizi grași. Combate îmbătrânirea prematură a pielii, fortifică și conferă strălucire părului.

Pudră de Cocos - descriere şi recomandări

Cocotierul creşte în zonele tropicale şi produce fructe între vârsta de 6 şi 60 de ani, recolta optimă începe de la vârsta de 10 ani. Un cocotier dă cca. 65 de nuci pe an. De generaţii, vindecătorii din sudul Pacificului au folosit laptele şi uleiul de cocos pentru masaje terapeutice şi de înfrumuseţare, hidratând, hrănind şi protejând pielea. 
Extractul de cocos este un ingredient dermato-cosmetic apreciat pentru efectele sale regeneratoare şi protectoare pentru păr şi piele. 

A nu se confunda cu miezul de cocos răzuit sau făina de cocos!

Compoziţie: extract uscat de cocos 83-87%, maltodextrină 10-12%, caseină 2-4%

Un aspect deloc de neglijat este că producătorul acestui extract valorifică de la rădăcină până la fruct cocotierul pentru a obţine diferite produse cosmetice, alimentare, materiale de construcţie, torţe şi materie primă pentru diverse meşteşuguri.

Pudra de Cocos CONŢINE:

  • glucide - responsabile de hidratare şi îngrijire
  • vitamine, săruri minerale, aminoacizi - responsabile pentru hrănire şi furnizarea substanțelor necesare pielii şi părului
  • enzime - responsabile pentru stimularea cicatrizării şi regenerarea cutanată
  • fitosteroli - responsabili pentru întârzierea îmbătrânirii cutanate, protectori UV
  • acizi graşi esenţiali
  • proteine >12%

Metoda de obţinere: nucile proaspete de cocos sunt sparte şi decorticate, după care, prin presare miezul proaspăt furnizează un lapte cremos. Acesta este imediat pulverizat pe un suport de maltodextrină şi caseină, apoi este uscat printr-unprocedeu de liofilizare care permite păstrarea intactă a activelor din conţinut.

Zona geografică de provenienţăInsulele din sudul Pacificului

Prezentarepudră de culoare alb-crem, miros caracteristic de cocos

Ingrediente (INCI): cocos nucifera fruit extract, maltodextrin, sodium caseinate

Proprietăţile pudrei de cocos

  • reparator, regenerator
  • protector pentru piele şi păr
  • nutritiv remarcabil
  • emolient și hidratant
  • anti-aging
  • contribuie la stabilitatea emulsiilor
  • agreat de Ecocert în cosmeticele bio

Recomandări, aplicații

  • creme de faţă nutritive, protectoare și anti-aging de zi şi de noapte pentru orice tip de ten
  • loţiuni şi lapte de corp îmbogăţite cu ingrediente nutritive
  • îngrijirea pielii sensibile, fragile
  • creme de protecţie solară
  • măşti, creme şi balsamuri capilare
  • creme şi loţiuni pentru aplicare după expunerea la soare
  • geluri de duş și șampoane pentru copii şi adulţi
  • măşti nutritive și tratamente anti-aging pentru orice tip de ten

Cum se folosește în cosmetică

  • se poate încorpora în compoziţii preparate prin emulsificare, în măşti şi în compoziţii ce conţin tenside
  • dozaj indicativ 1-10%
  • nu este complet solubilă în apă, se poate încorpora în formule care conțin și apă
  • în emulsii se include în faza finală


Păstrare: în loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranţă: uz cosmetic

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.01 kg.

Producator: Origine Franta



Produse similare


O tensidă concentrată, de înaltă puritate, potrivită pentru prepararea produselor de igienă destinate adulţilor și copiilor deopotrivă și pentru produse de igienă orală. Formează spumă de calitate, &nb...
12 RON