Poze PUDRĂ DE AMIDON DE PORUMB 100 gr

     
Pin It


PUDRĂ DE AMIDON DE PORUMB 100 gr

Pret: 4,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare

Este o pudră foarte fină, utilă pentru prepararea produselor de machiaj. Facilitează aderența pudrelor pe piele, este bun absorbant, matifiant, recomandat și în compozițiile dedicate tenului gras.

Pudră de amidon de porumb - descriere, recomandări

Pudra foarte fină, fără miros, este obținută prin măcinarea porumbului și separarea amidonului prin centrifugare. Este un agent foarte util în machiajele formulate din ingrediente naturale, fiind un bun suport pentru pudre și un agent de adeziune pe piele a compozițiilor pudroase. 

Se poate include în orice tip de compoziție pudroasă și se poate amesteca cu pigmenții minerali (recomandat a se efectua în mojar sau râșniță).

Facilitează aderența pudrelor pe piele, este bun absorbant, matifiant, recomandat și în compozițiile dedicate tenului gras.

Ingrediente (INCI): zea mays starch


Recomandări, aplicații

  • pudre libere
  • pudre compacte
  • blush
  • farduri
  • pudre parfumante
  • pudre deodorante

Dozaj indicativ: 5 - 99%


Mod de păstrare:
 în loc uscat și răcoros

Date de siguranță: a nu se inhala; uz cosmetic

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.12 kg.

Producator: Origine Germania



Produse similare


Derivat din ulei de cocos, este un produs tensioactiv foarte blând și bine tolerat de piele, economic, utilizat pentru formularea șampoanelor solide, a calupurilor de duș și a altor produse de igi...
8,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?