Poze PUDRA DE ACEROLA 10 gr

     
Pin It


PUDRA DE ACEROLA 10 gr

Pret: 9,31 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Acerola este o sursă foarte bogată în vitamina C, conține carotenoide, bioflavonoide și minerale. Este apreciată în cosmetică pentru beneficiile pe care le aduce pielii fiind antioxidant, stimulează producția de colagen și luptă împotriva îmbătrânirii cutanate.

Pudră de Acerola - descriere, recomandări

Acerola este un fruct asemănător cireșei, care provine din zona bazinului amazonian, extrem de concentrat în vitamina C dar și în alte vitamine, enzime și bioflavonoide. Fructul, sucul sau extractul din fruct sunt folosite ca alimente/supliment alimentar în același timp,de beneficiile acerolei poate profita și pielea. Pudra de acerola este apreciată în cosmetică pentru beneficiile pe care le aduce pielii fiind antioxidant, stimulează producția de colagen, acționează împotriva radicalilor liberi, este remineralizant și luptă împotriva îmbătrânirii cutanate.
Conține aprox. 17% vitamina C, vitamine din grupa B, beta caroten, flavonoide, anthociane, minerale (calciu, magneziu, fier), zaharuri

Proprietăți organoleptice: pudră de culoare bej gălbui, miros discret fructat; solubilă în apă

Ingrediente (INCI): malpighia punicifolia fruit powder, maltodextrin


Proprietățile pudrei de acerola

  • antioxidant, încetinește degradarea pielii și combate semnele îmbătrânirii
  • favorizează sinteza de colagen în piele
  • antiradicalar, anti-age
  • favorizează cicatrizarea și repararea țesutului cutanat
  • ajută la menținerea elasticității pielii
  • remineralizant pentru piele


Mod de utilizare în cosmetică

  • este un produs potrivit pentru toate tipurile de ten
  • se include în compoziții cosmetice antirid, în special pentru tenul matur, tern și în tratamente anti-aging
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, loțiuni, geluri, tonere, șampoane, dozaj indicativ 1-10%; în emulsii se adaugă la faza finală la rece
  • ca ingredient în produse de machiaj sub formă de pudră; dozaj 1-30%
  • ca ingredient pentru prepararea de măști cu vitamine, revitalizante, remineralizante, anti-age; dozaj până la 30% sau mai mult
  • este solubilă în apă, medii apoase și creme care conțin și apă; influențează pH-ulcompozițiilor cosmetice în funcție de dozaj, având efect ușor acidifiant


Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă; a se evita păstrarea în baie

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se inhala; uz cosmetic

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Active cosmetice

Greutate produs: 0.04 kg.

Producator: Origine Franta



Produse similare


Recunoscută pentru beneficiile pe care le aduce scalpului şi părului, urzica este un activ cosmetic eficace, folosit în şampoane, măşti, seruri și frecții capilare, pentru combaterea calviți...
4,35 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?