Poze Prepararea sapunului de casa - Anne Schaaf

     
Pin It


Prepararea sapunului de casa - Anne Schaaf

Pret: 49,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA 5% de 5%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Prepararea sapunului de casa este un mestesug transmis din generatie in generatie, de-a lungul secolelor, constituind si astazi o indeletnicire indragita, in ciuda existentei unei game de sapunuri in continua diversificare pe piata de desfacere. 

Desigur, sapunurile naturale obtinute azi pastreaza din retetele bunicilor noastre doar unele etape din procedeul de lucru si o parte din ingredientele folosite. Ele atrag prin culorile frumoase, prin formele si aromele variate, dar si prin efectele lor asupra pielii. De remarcat ca la sapunurile preparate in zilele noastre nu se mai folosesc sararea si fierberea, dar se aplica procedeul amestecarii la rece. 

Retetele de sapun din aceasta carte folosesc acest procedeu. Pas cu pas, veti fi informati despre ingredientele necesare, etapele de lucru, despre ustensilele necesare in acest mestesug, precum si despre posibilitatile de procurare a celor necesare prepararii sapunului de casa. 

Vi se vor prezenta nenumarate retete, avand la baza o simfonie de arome, una mai ispititoare decat alta, care asteapta sa fie experimentate si din care, cu siguranta, fiecare dintre dvs. isi va gasi sapunul preferat.

0757665889 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Carti cu retete

Greutate produs: 0.5 kg.

Producator: Anne SchaafProduse similare


PREZENTARE Prepararea sapunului la cald este metoda noastra traditionala de obtinere a acestui pretios produs. Nu se stie de cand se practica, nu se stie cine sunt autorii retetelor. Trei...
21,60 RON
  
  
  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?