Poze Praf de cafeina 10 g

     
Pin It


Praf de cafeina 10 g

Pret: 8,50 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare

Praf de cafeină 10 g

INCI: Caffeine Anhydrous

EINECS: 200-362-1

CAS: 58-08-2


Cafeina este un ingredient activ apreciat în cosmetică pentru proprietățile lipolitice, anticelulitice, drenante și de stimulare a creșterii părului.

Este folosită în special în șampoane și creme anticelulitice, dar este din ce în ce mai populară și în săpunuri și geluri de duș.

Cafeina în formă pulbere este atât solubilă în ulei cât și în apă . Moderat solubil în apă la temperatura camerei (2 g / 100 ml), dar foarte solubil în apă fierbinte (66 g / 100 ml).


Proprități :

- tonifică pielea

- stimulează creșterea părului

- combate căderea părului

- ajută diminuarea pungilor de sub ochi

- anticelulitic


Mod de utilizare:

- dozaj 0,5-2%

- solubilă în apă, se poate include doar preparate ce conțin și apă

- în emulsii se adaugă la faza apoasă


Mod de păstrare: la loc uscat ferit de lumină și umiditate

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.02 kg.

Producator: Origine UE



Produse similare


Praf de lapte de capră 100 g INCI : Caprae Lac Acid Produs cosmetic. Uz extern Conține 30% grăsime. Dozare : 1-30% Acest produs este bogat în minerale, și anume viatminele A, D,...
28,35 RON
Un ingredient activ apreciat în cosmetică pentru proprietățile lipolitice, anticelulitice, antiedematoase, drenante și de stimulare a creșterii părului. Cafeină - descriere, recoma...
5,99 RON
INCI C002-YB1612133 100 % grad de puritate farmaceutică A se folosi pentru prepararea produselor cosmetice. Taurina este un aminoacid, cea mai bogată sursă naturală este din...
8,50 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?