Parfumant Juniper and Spruce (fara alergeni) 10 gr

14,99 RON (TVA inclus)
Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 200 lei in orice localitate din Romania
Stoc 1
Disponibil in stoc

Descriere

Parfumantul Juniper and Spruce este un ulei parfumat fermecător și revigorant, care se mândrește cu un buchet atrăgător de mușchi proaspăt, verde și ferigă, înainte de a se transforma într-o inimă de acord de pădure de conifere.

Inima acestui parfum este un tribut adus naturii, cu note de ienupăr, brad și molid care conferă o aromă inconfundabilă de lemn, care este atât pământească, cât și vibrantă. Imaginați-vă că vă plimbați printr-o pădure după o ploaie de dimineață, respirând aerul curat și delectându-vă cu parfumul răcoritor care vă înconjoară.

Pe măsură ce notele de vârf se risipesc cu grație, notele de bază de lemn de cedru, mosc alb și vetiver haitian sunt în centrul atenției. Aici vei descoperi o aromă subtilă, dar ispititoare, de pământ-mosc. Amestecul de lemn de cedru și mosc oferă o senzație caldă și îmbietoare, în timp ce vetiverul oferă un efect de pământ care este atât liniștitor, cât și înălțător.

Acest ulei parfumat este versatil și poate fi folosit într-o gamă largă de produse, inclusiv parfumuri, loțiuni, săpunuri și lumânări. Este un parfum care funcționează minunat în orice cadru, fie că este la birou sau acasă.

Profilul parfumului: Lemnos/Verde/Aromatic

Doze recomandate: pentru lumânări 7%-10%, pentru difuzoare de arome 15%-20%, pentru săpunuri 1-3%. Pentru concentratiile recomandate la alte tipuri de produse, consultati IFRA Certificate de mai jos.

Precauții în utilizare: nu se folosește în paste de dinți, ape de gură, rujuri și alte produse pentru buze.

Documente:

Allergen Declaration

IFRA Certificate

SDS

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review