Poze OXID DE ZINC, GRAD COSMETIC 50g

     
Pin It


OXID DE ZINC, GRAD COSMETIC 50g

Pret: 3,75 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Este cunoscut pentru efectul antiseptic și de stimulare a vindecării cutanate, folosit în îngrijirea pielii iritate, inclusiv pentru copii. Este un excelent filtru protector împotriva radiațiilor UV și este folosit ca pigment alb pentru preparatele de machiaj.

Proprietăţile oxidului de zinc

  • formează o barieră de protecţie pe piele
  • filtru mineral protector UV
  • protejează pielea de umezeală, util în special la fesele bebelușilor
  • antibacterian, antifungic, antiseptic; inhibă dezvoltarea fungilor și împiedică proliferarea bacteriilor pe piele
  • pigment alb cu putere de acoperire, filler și opacifer
  • insolubil în apă sau uleiuri, dispersabil în medii apoase, uleioase și în emulsii

Cum se folosește în cosmetică

  • se poate include ca ingredient pentru formularea de creme, balsamuri și unguente pentru îngrijirea pielii iritate sau afectate de eczeme, acnee
  • ca ingredient pentru prepararea cremelor și balsamurilor pentru îngrijirea pielii bebelușilor în zona acoperită de scutec
  • ca ingredient pentru pudră de ten în caz de acnee
  • inclus în compoziții de machiaj ca ingredient, ca bază albă sau pentru un aport de protecție: pudră de ten, fond de ten, fard, ruj
  • ca ingredient în compoziții cu protecţie solară, cu mențiunea că indicele SPF nu este cuantificabil doar în funcție de dozajul folosit
  • ca pigment alb pentru săpunuri
  • ca ingredient pentru deodorante 
  • dozaj indicativ: pentru cremă de scutece 5-20%, pentru produse de machiaj 2-50%, în creme de protecţie solară, până la 20%
  • recomandăm combinarea cu esseSol pentru cremele cu protecţie solară mărită, broad-spectrum
  • se poate include în baza de cremă, omogenizat în prealabil cu o mică parte din cremă

Păstrare: în loc răcoros, ferit de umiditate, în recipient închis

Date de siguranţă: a nu se inhala, a nu se ingera, a nu se lăsa la îndemâna copiilor, a se evita contactul cu ochii, uz cosmetic

Aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.05 kg.

Producator: Origine Germania



Produse similare


Este folosit ca pigment alb, filler sau filtru UV în cadrul diverselor produse de machiaj şi cosmetice: pudră, blush, fard, bază de machiaj, corector, fond de ten, creme pentru protecţie solară....
4,70 RON