Poze LEMONGRASS BIO* ULEI ESENTIAL (CYMBOPOGON FLEXUOSUS) 10ml

     
Pin It


LEMONGRASS BIO* ULEI ESENTIAL (CYMBOPOGON FLEXUOSUS) 10ml

Pret: 8,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare

Este un bun dezodorizant şi parfumant cu note citrate-ierboase, ce emană prospețime. Este apreciat și pentru îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, fiind folosit în special în aplicații pentru corp, dar este util și în produse de igienă sau pentru parfumarea încăperilor.

Metoda de obţinere: prin distilarea cu aburi a părților aeriene

Zona geografică de provenienţă: Nepal/India

Calitate: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife

Prezentare: lichid clar uşor gălbui, vâscozitate redusă

Descriere olfactivă: miros proaspăt, citric, erbaceu

Ingrediente (INCI): cymbopogon flexuosus oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife

Cum se folosește uleiul de lemongrass

  • ca ingredient în prepararea de creme, balsamuri, lapte de corp, unguente, geluri
  • adăugat în săpunuri pentru parfumare
  • ca ingredient în șampoane, balsamuri sau creme capilare pentru strălucirea părului
    • ca ingredient în deodorante lichide sau solide
    • ca ingredient în cremă de picioare pentru dezodorizare și neutralizarea mirosului neplăcut
    • ca ingredient în sprayuri sau creme de corp pentru respingerea insectelor
    • alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide
    • difuzat în încăperi pentru dezodorizare, aromaterapie, neutralizarea mirosurilor neplăcute
    • DATE DE SIGURANTA
      • a se evita contactul cu ochii
      • contraindicat în trimestrul I de sarcină
      • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
      • uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri esentiale

Greutate produs: 0.05 kg.

Producator: origine India



Produse similare


Cuonscut pentru proprietățile puternic antibacteriene, antivirale și antifungice, este util în aplicații cutanate în caz de micoze, dermatoze și infecții. Stimulator pentru sistemul imuni...
14,44 RON
Activeaz? circula?ia sanguin?, combate celulita, tonific? ?esuturile ?i are efect calmant ?i antiinflamator. Acest ulei este ?i un bun repelent pentru insecte, având un parfum agreabil, fresh,...
7,30 RON
Uleiul esenţial obținut prin distilarea frunzelor și ramurilor tinere ale arborelui de Niaouli, originar din Noua Caledonie. Este antiseptic natural regăsit și în numeroase preparate farm...
8,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?