Poze Lavanda, ulei esential pur 10ml

     
Pin It


Lavanda, ulei esential pur 10ml

Pret: 15,26 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Din măruntele flori mov-albăstrui care ne încântă prin parfumul lor se extrage uleiul esențial poate cel mai răspândit și utilizat în întreaga lume. Calitățile sale aromatice au fost descoperite cu mult timp în urmă, și sunt și azi valorificate în domeniul terapeutic, cosmetic și în parfumerie.

Uleiul esențial de lavandă veritabilă este un produs de excepție, superior calitativ uleiurilor extrase din alte soiuri sau hibrizi de lavandă și are un conținut ridicat de principii active pe care le putem valorifica în felurite moduri.

Sinonime: lavanda fină, lavanda oficinală, lavandula vera, lavanda veritabilă

Metoda de obţinere: prin distilarea cu aburi a vârfurilor înflorite

Zona geografică de provenienţă: România

Calitate: ulei esențial 100% pur și natural

Prezentare: lichid clar uşor gălbui, vâscozitate redusă

Descriere olfactivă: miros caracteristic floral, aromatic, erbaceu, proaspăt

Ingrediente (INCI): lavandula angustifolia oil

Proprietăţi

  • regenerator celular și reparator cutanat
  • cicatrizant, ajută la refacerea pielii rănite, afectate de eczeme, urticarii, psoriazis, acnee
  • calmant cutanat, liniștește pielea rănită, înroșită, arsă de soare sau înțepată de insecte
  • antiseptic
  • antispasmodic, decontractant muscular, antalgic
  • sedativ şi liniştitor, armonizant
  • echilibrant al sistemului nervos

De ajutor pentru

  • regerenarea pielii afectate de alergii și infecții
  • atenuarea cicatricilor în urma lezării pileii
  • calmarea pielii în caz de prurit, inflamații, urticarie, după epilare și bărbierit
  • regenerarea pielii după arsuri ușoare, arsuri solare, înțepături de insecte
  • alinarea tensiunii, depresiei, în stări de panică, isterie sau epuizare nervoasă
  • anxietate, iritabilitate, insomnie, palpitații
  • dureri cervicale, umeri înțepeniți, dureri de cap, migrene
  • spasme, crampe, dureri musculare și reumatice, diferite dureri asociate cu sportul
  • parfumarea cosmeticelor, crearea de parfumuri și produse de toaletare, în săpunuri, pentru parfumarea ambientului

Mod de folosire

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri și compoziții pentru aromaterapie
  • ca ingredient în peparate cosmetice, uleiul esențial de lavandă se poate folosi în general în procent de 0,5-2%
  • poate fi inclus ca ingredient într-o serie de compoziții: creme anhidre, creme emulsificate, loțiuni și lapte de corp, unt de corp, balsamuri, măști, frecții și creme capilare, șampoane, săpunuri
  • poate fi combinat simplu cu un ulei vegetal, folosindu-se sub formă de masaj
  • pentru dureri musculare, crampe și zone tensionate, se va efectua masaj local cu un balsam sau ulei vegetal în care este inclus uleiul de lavandă
  • pentru tulburări ale sistemului nervos, se va efectua masaj pe plexul solar sau pe spate și coloana vertebrală; uleiul sau crema de masaj se poate aplica și pe încheieturi
  • în apa de baie: 10-15 picături solubilizate în prealabil sau diluate în lapte
  • câteva picături peste o porție de sare de baie dispersată în cadă
  • în vaporizatoare şi candele pentru aromaterapie și parfumarea încăperilor
  • poate fi folosit la prepararea de săculeţi cu plante aromatice uscate, potpourri natural, perne medicinale

Păstrare: închis etanș, în loc uscat, ferit de căldură şi lumină

Date de siguranţă:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în trimestrul I de sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut
  • ATENTIE ! DUPA ADAUGAREA PRODUSELOR IN COS, PENTRU COMPLETAREA DATELOR SI FINALIZAREA COMENZII  APASATI BUTONUL “TRIMITE COMANDA"

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri esentiale

Greutate produs: 0.02 kg.



Produse similare


Cicatrizant și regenerant, acest ulei esențial clasic prezintă beneficii pentru toate tipurile de ten și este un excelent adjuvant în tratamentul iritațiilor, eczemelor și psoriazisului. Cu efect...
13,99 RON
O esență foarte apreciată pentru parfumul său puternic și profund, cu note pământii, lemnoase și de fum, dar care conține o serie de principii active cu rol antiinflamator, antiinfecțios, deconges...
13,37 RON
Cedrul de Virginia sau ienupărul virginian este nativ în America de nord. Creşte până la înălţimea de 30 metri şi trăieşte câteva sute de ani. Din lemnul acestui arbore se fabrică...
10,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?