Poze GLUCONOLACTONA 50 GR

     
Pin It


GLUCONOLACTONA 50 GR

Pret: 5,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Este un acid polihidroxilic (PHA) des utilizat în formulările dermatocosmetice pentru proprietățile exfoliante, antirid și antioxidante. Îmbunătățește aspectul și condiția pielii, combate semnele de îmbătrânire.

Gluconolactonă - descriere, recomandări

Este un acid polihidroxilic (PHA) des utilizat în formulările dermatocosmetice pentru proprietățile exfoliante, antirid și antioxidante. Îmbunătățește aspectul și condiția pielii, combate semnele de îmbătrânire.

INCI: Glucono Delta Lactone

Proprietăți

  • exfoliază delicat celule moarte ale pielii, non-iritant
  • antioxidant, antiinflamator, antimicrobian, anti-acnee
  • îmbunătăţeşte textura și netezește pielea
  • ajută la accelerarea reînnoirii celulare
  • îmbunătăţeşte hidratarea pielii
  • combate semnele de îmbătrânire
  • poate reduce aspectul liniilor fine și a ridurilor
  • lasă părul mai moale și matasos
  • acidifiant cu eliberare lentă pentru formulări
  • poate potența acțiunea conservanților
  • poate ajuta la îmbunătățirea proprietăților antimicrobiene ale unei formulări

Aplicații, mod de utilizare

  • este potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv tenul uscat și sensibil
  • se folosește ca ingredient pentru prepararea produselor cosmetice, dozaj indicativ 0,1% - 5%
  • se adaugă în faza apoasă a unei formulări cosmetice, este solubil în apă
  • aplicații: produse de îngrijire a pielii, produse de igienă a pielii și părului, tratamente pentru acnee, seruri, loțiuni, cleansere, tonere, emulsii, formulări de peeling (exfoliere)

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se ingera, a nu se inhala, uz cosmetic


Avertisment
: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site-ul Estelina sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Active cosmetice

Greutate produs: 0.7 kg.

Producator: Origine Franta


  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?