Poze Ghimbir, ulei esential pur 10 ml

     
Pin It


Ghimbir, ulei esential pur 10 ml

Pret: 12,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Uleiul esenţial de ghimbir este un ulei cald şi stimulator, antalgic și anti-inflamator, util în ameliorarea durerilor, colicilor, crampelor, a stărilor de greaţă. Este un reputat afrodisiac şi tonic general. Ajută în stări de oboseală, frigiditate, inapetenţă.

Ulei esenţial de Ghimbir - descriere şi recomandări

Virtuțile culinare și terapeutice ale ghimbirului sunt cunoscute de mult timp. Uleiul esențial obținut prin distilarea rizomilor este utilizat în aromaterapie datorită acțiunii aperitive și revigorante, în parfumerie grație mirosului său cu note calde, lemnoase, dar și în cosmetică, având proprietăți anti-inflamatorii, de stimulare a circulației periferice și de tonifiere.

Metoda de obţinere: prin distilarea cu aburi a rizomilor

Zona geografică de provenienţă: China/India

Prezentare: lichid clar, uşor gălbui, vâscozitate redusă

Descriere olfactivă: aromă caldă, puternică, picantă, cu note lemnoase și condimentate

Ingrediente (INCI): zingiber officinale root oil

Proprietăţile uleiului de ghimbir 

  • antalgic și anti-inflamator, util în ameliorarea durerilor articulare și musculare
  • aperitiv, tonic al sistemului digestiv
  • stimulator și tonic al sistemului nervos
  • tonic sexual, afrodisiac
  • tonifiant cutanat, ajută la stimularea creșterii părului

La ce vă poate ajuta

  • ameliorarea durerilor musculare și osteo-articulare, încălzirea membrelor și a musculaturii
  • în caz de greaţă, mahmureală, rău de mișcare sau de călătorie
  • flatulență, digestie lentă, inapetență, balonări
  • oboseală generală, impotență, frigiditate
  • alopecie, căderea părului
  • parfumarea cosmeticelor și crearea de parfumuri, ape de toaletă

Cum se folosește uleiul de ghimbir

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri și compoziții pentru aromaterapie
  • ca ingredient în produse cosmetice dozaj uzual este de 0,5-2%
  • diluat cu ulei vegetal, aplicat prin masaj pe zonele dureroase sau care necesită stimulare, încălzire
  • diluat cu ulei vegetal, aplicat prin masaj pentru pregătirea mușchilor înainte de efort
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, balsamuri, unguente sau geluri cu aplicație locală pentru ameliorarea durerilor
  • diluat cu ulei vegetal, aplicat prin masaj pe coloana vertebrală sau pe plexul solar pentru stimularea apetitului sexual și în caz de oboseală generală
  • diluat cu ulei vegetal sau ca ingredient în cremă pentru masaj pe abdomen în caz de probleme digestive
  • câteva picături pentru comprese calde în caz de probleme digestive, colici, crampe, balonare
  • 1-2 picături pe batistă pentru inhalare în caz de greaţă, indigestie, mahmureală, rău de mișcare
  • în vaporizatoare şi candele, difuzat în încăperi, alături de alte uleiuri esențiale
  • ca ingredient în șampoane, frecții sau măști capilare contra căderii părului sau o picătură adăugată în doza de șampon
  • alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide

Păstrare: închis etanș, în loc uscat, ferit de căldură şi lumină

Date de siguranţă:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare
  • detalii despre utilizarea în siguranţă a uleiurilor esenţiale
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în trimestrul I de sarcină
  • a nu se folosi pentru copii sub 3 ani
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Estelina sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri esentiale

Greutate produs: 0.04 kg.

Producator: China



Produse similare


O esență foarte apreciată pentru parfumul său puternic și profund, cu note pământii, lemnoase și de fum, dar care conține o serie de principii active cu rol antiinflamator, antiinfecțios, deconges...
13,37 RON
Din măruntele flori mov-albăstrui care ne încântă prin parfumul lor se extrage uleiul esențial poate cel mai răspândit și utilizat în întreaga lume. Calitățile sale aromati...
15,26 RON
Cedrul de Virginia sau ienupărul virginian este nativ în America de nord. Creşte până la înălţimea de 30 metri şi trăieşte câteva sute de ani. Din lemnul acestui arbore se fabrică...
10,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?