Poze Extract de Acmella 5 ml

     
Pin It


Extract de Acmella 5 ml

Pret: 14,90 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Are în vizor pierderea fermității pielii și apariția ridurilor profunde. Prin stimularea funcțiilor biomecanice ale fibroblastelor, ajută la reorganizarea structurii dermei și netezește suprafața pielii. Ideal pentru creme și seruri antirid, tratamente anti-aging, aplicații de remodelare și de sporire a fermității pielii.

Extract de Acmella - descriere, recomandări

Acmella este o plantă nativă în Brazilia, azi înflorește tot anul în zonele tropicale și este utilizată de secole în Madagascar și Reunion ca plantă medicinală. Din punct de vedere cosmetic, acmella este interesantă pentru conținutul său în alkylamide.

Exractul este unul concentrat, versatil, ușor de integrat în compoziții. Extractul de acmella se poate încorpora într-o paletă largă de cosmetice, preparate fluide sau solide.

CUM ACȚIONEAZĂ: pentru mult timp colagenul pielii a primit o deosebită atenție în ceea ce privește protejarea, stimularea sau repararea. Atenția se îndreaptă prin acest extract către mediul ce înconjoară colagenul, targetul fiind întărirea arhitecturii dermei. Densitatea și fermitatea pielii sunt îmbunătățite, rugozitatea pielii se reduce. Extractul are o acțiune bine definită anti-îmbătrânire, mecanismul de bază fiind tensionarea din interior.

Sinonime: acmella oleracea, spilanthes acmella, paracress

Metoda de obținere: extract din florile plantei într-o bază uleioasă (ulei de cocos fracționat)

Origine și calitate: complet natural, fără adaosuri, parfum sau conservant. Zona georgafică de proveniență a plantei este Africa de sud, extractul este produs în Franța

Proprietăți organoleptice: lichid clar ușor gălbui, inodor
Densitate: 0.95

Ingrediente (INCI): caprylic/capric triglyceride, spilanthes acmella flower extract


Proprietățile extractului de acmella

  • stimulează interacțiunile dintre colagen și fibroblastele pielii
  • consolidează derma, îmbunătățește densitatea pielii
  • sporește fermitatea pielii din interior
  • întărește arhitectura dermei
  • reduce rugozitatea pielii
  • stimulând dinamismul celular, restrânge rețeaua dermică
  • are acțiune de uniformizare a pielii
  • este rezistent la oxidare, nu este termosensibil


Recomandări, aplicații

  • pentru ten: tratamente anti-aging, creme și seruri antirid, preparate pentru conturare facială
  • aplicații pentru contur de ochi și buze
  • pentru corp: creme restructurante, creme pentru fermitatea pielii, anti-vergeturi, preparate post-sarcină, post-diete de slăbire, creme pentru siluetă
  • produse de machiaj: fond de ten, ruj


Mod de utilizare în cosmetică

  • este un activ cosmetic ce nu se folosște pe piele ca atare, doar ca ingredient pentru prepararea cosmeticelor
  • dozaj uzual recomandat 2%
  • în emulsii se poate adăuga fie la faza finală, fie în faza grasă
  • cu extractul de acmella se pot prepara: uleiuri faciale și de corp, seruri, creme emulsionate, creme anhidre, mixuri uleioase, balsamuri


Mod de păstrare
: la răcoare, în recipient închis, ferit de lumina directă și umiditate

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se ingera, a se respecta dozajul recomandat; uz cosmetic

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: extracte

Greutate produs: 0.03 kg.

Producator: Origine Franta