Poze Extract CO2 de Sunatoare 2 gr

     
Pin It


Extract CO2 de Sunatoare 2 gr

Pret: 19,56 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Extract antiinflamator, antibacterian, astringent cu multiple utilizări în cosmetică: creme antirid și antiacneice, uleiuri de masaj pentru sportivi, unguente pentru dureri articulare, creme antivergeturi și loțiuni pentru arsuri solare.

INCI: Hypericum (St. John's Wort) Flower/Twig Perforatum Extract

Extract pur, obținut din flori de sunătoare prin extracție cu dioxid de carbon, un procedeu ecologic foarte blând, fara ajutorul solvenților chimici. Acest extract nu conține nici un fel de aditiv, urme de solvenți, metale grele sau microbi. Pentru obținerea unui singur kilogram de extract s-au folosit intre 19 și 27 de kilograme de flori.

Compuși activi: 30 - 45 % hiperforine , cu acțiune antibacteriană, cicatrizantă și antiinflamatoare, ceruri și rășini; nu conține hipericină, care este fotosensibilizantă.

Proprietăți organoleptice: masă uleioasă vâscoasă, solidă la temperatura camerei, lichidă la temperaturi mai mari de 50 gr C, de culoare maronie, cu un miros intens, specific, vegetal.

Proprietăți ale extractului CO2 de Sunătoare:

  • antiinflamator
  • antioxidant
  • calmant
  • astringent
  • decongestionant limfatic


Extractul de sunătoare este recomandat pentru:

  • calmarea pielii după expunerea la soare - prin includerea în uleiuri și emulsii aftersun
  • îngrijirea pielii sensibile
  • îngrijirea pielii uscate, crăpate
  • tratamente antirid
  • îngrijirea pielii acneice (inhibă dezvoltarea microorganismelor și grăbește vindecarea cicatricilor)
  • ameliorarea senzației de mâncărime dată de eczeme și alte probleme ale pielii
  • ameliorarea durerilor musculare sau articulare -  extractul de sunătoare este un reputat aliat al sportivilor
  • ameliorarea vergeturilor


Sinergii speciale pentru augmentarea efectului calmant: uleiuri esențiale de cimbru și lavandă, ulei de gălbenele, ulei de Trandafir de Chile

Concentrații recomandate: 0,1-0,5%, direct în uleiuri și unturi sau în faza finală a emulsiilor.

Solubilitate: solubil în uleiuri, insolubil în apă.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Active cosmetice

Greutate produs: 0.04 kg.

Producator: Origine UE



Produse similare


INCI: Coffea Arabica Seed Extract. Cu aroma sa specifică, stimulantă, extractul de cafea ajută la parfumarea produselor cosmetice și la realizarea parfumurilor naturale. Extract uleios bru...
24 RON
26,33 RON
INCI: Calendula Officinalis Flower Extract Extract pur, extrem de concentrat, destinat îngrijirii pielii iritate, sensibile, dar și a tenului matur, datorită prezenței esterilor de faradiol cu...
17,54 RON
Una dintre materiile prime cele mai căutate în parfumeria de lux, datorită notei sale aromatice unice. Rolul său principal este de a fixa parfumul și de a aduce în plus note de bază și de mijlo...
43,87 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?