Poze Extract CO2 de Rozmarin 10 gr

     
Pin It


Extract CO2 de Rozmarin 10 gr

Pret: 10,12 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Extract concentrat, bogat în principii active cu rol antioxidant, antiinflamator și antimicrobian. Recomandat pentru includerea în produsele antirid și antiacneice, dar și în uleiuri pentru a preveni râncezirea lor.

Extract foarte concentrat, de culoare maronie închisă, vâscos la temperatura camerei, lichid la temperaturi mai mari de 40 gr C, cu miros caracteristic. Obținut din frunze de rozmarin prin extracție cu dioxid de carbon, fara ajutorul solventilor chimici. Acest extract nu conține, în afara uleiului de floarea soarelui certificat ecologic, nici un fel de aditiv, reziduuri de solvenți sau metale grele. Pentru obținerea unui singur kilogram de extract s-au folosit intre 4 și 6,7 de kilograme de frunze.

Extractul de rozmarin conține 14% diterpeni fenolici, dintre care se remarcă acidul carnosic (aproximativ 10%), cu rol antioxidant și de stopare a stresului oxidativ. Studiile au demonstrat că extractul de rozmarin este mai eficient din punct de vedere antioxidant chiar decât vitamina E.

Acest extract concentrat este recomandat și pentru îngrijirea tenului sensibil sau acneic, fiind înzestrat și cu proprietăți antiinflamatoare  și antimicrobiene (în special împotriva streptococilor, stafilococilor, bacililor, Propionibacterium acnes și candida).

Extractul de Rozmarin este recomandat pentru:

  • tenul uscat sau matur
  • tenul iritat, sensibil
  • includerea în uleiuri pentru a preveni râncezirea lor

Se poate include în:

  • faza finală a emulsiilor
  • creme și loțiuni gata preparate
  • uleiuri de masaj
  • unturi de corp

Concentrații recomandate:

  • 0,05 – 0,1 % pentru prevenirea râncezirii uleiurilor saturate,
  • 0,2 – 0,4 % pentru prevenirea râncezirii uleiurilor polinesaturate.
  • 0,3% în compoziții antirid sau antiacneice

Extractul este foarte concentrat, de aceea o cantitate foarte mică aduce beneficii terapeutice importante. Influențează culoarea și parfumul produsului final.

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumină.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.05 kg.

Producator: Origine Germania



Produse similare


INCI: Coffea Arabica Seed Extract. Cu aroma sa specifică, stimulantă, extractul de cafea ajută la parfumarea produselor cosmetice și la realizarea parfumurilor naturale. Extract uleios...
24 RON
26,33 RON
INCI: Calendula Officinalis Flower Extract Extract pur, extrem de concentrat, destinat îngrijirii pielii iritate, sensibile, dar și a tenului matur, datorită prezenței esterilor de faradiol cu...
17,54 RON
Una dintre materiile prime cele mai căutate în parfumeria de lux, datorită notei sale aromatice unice. Rolul său principal este de a fixa parfumul și de a aduce în plus note de bază și de...
43,87 RON