Poze Extract CO2 de Commiphora Mukul (Guggul) - 5 gr

     
Pin It


Extract CO2 de Commiphora Mukul (Guggul) - 5 gr

Pret: 26,73 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare

INCI: Commiphora Mukul (Guggul) Resin Extract, Caprylic/Capric Triglycerides

Dozaj recomandat: 1-5%

Solubil: în uleiuri, emulsii

Utilizare: în faza finală a emulsiilor, în seruri uleioase, produse anhidre

Commiphora Mukul este un arbust răspândit preponderent în India și Pakistan. Rășina sa este folosită în medicina tradițională ayurvedică de sute de ani ca antiinflamator puternic, pentru tratarea inflamațiilor, gingivitelor, cariilor, gutei, reumatismului și hemoroizilor.

Extractul de Commiphora Mukul (Guggul) este obținut din rășină prin extracție CO2, cu o cantitate mică de ethanol ca agent de antrenare, urmată de standardizare cu trigliceride de grad alimentar.

Principalii constituenți sunt guggulsterone E, guggulsterone Z, cembrene A, mukulol (allylcembrol), fitosteroli(în principal sitosterol), aproximativ 3% ulei esențial, maxim 3% ethanol.

Datorită acestor constituenți rari, extractul de Commiphora Mukul (Guggul) este recomandat în tratarea și prevenirea ridurilor, celulitei, precum și în tratarea diverselor probleme ale pielii precum acneea, dermatitele, iritațiile și inflamațiile tegumentului.

Extractul de Commiphora Mukul (Guggul) are rol antiinflamator și regenerant. În urma unui studiu* comparativ între proprietățile antirid ale coenzimei Q10 și cele ale extractului de Commiphora Mukul standardizat, s-a constatat că ambele stimulează proliferarea fibroblaștilor și sinteza colagenului de tip I, însă extractul reușește, în plus, să inhibe și activitatea elastazei (și implicit a matrix metaloproteinazelor), responsabilă cu degradarea matricei extracelulare.

Contraindicații: interzis femeilor însărcinate sau care alăptează.


* Restorative Effects of Supercritical Guggul Extract in Cosmetic Applications (Authors: Dr. S.J. Melnick, C. Ramachandran, A. Resek, Dharma Biomedical LLC, Florida, USA Dr. K.-W. Quirin, Dr. D. Gerard, A. Cawelius, Rehlingen, Germany)

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: extracte

Greutate produs: 0.03 kg.

Producator: Origine Germania


  
  
  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?