Poze Colorant Violet 10 gr

     
Pin It


Colorant Violet 10 gr

Pret: 22,80 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Pentru nuanțe de la violet închis până la mov palid. Este un colorant pe bază de apă, extrem de concentrat, recomandat în special pentru colorarea săpunurilor. Este potrivit pentru săpunuri CP și melt & pour.

Descarcati documentatia(fisa) produsului de aici: //cdn1.shopmania.biz/files/s9/134664192/content/Colorant violet M-1398.pdf

Descriere și recomandări

Este un colorant pe bază de apă, recomandat în special pentru colorarea săpunurilor. Este potrivit pentru săpunuri CP și melt & pour. Se poate folosi și pentru compoziții cosmetice de igienă care conțin și apă.

Este un colorant sintetic, aprobat pentru utilizarea în produse cosmetice de igienă corporală și capilară. 

Este insolubil în uleiuri, dispersabil în medii apoase sau în soluții care conțin și apă.

Prezentare: lichid cu vâscozitate ridicată, concentrat în substanțe colorante. Înainte de folosire se poate încălzi sticluța pe baie de apă caldă pentru fluidificarea colorantului.

INCI: CI51319

Aplicații, utilizare

Pentru colorarea a 1kg de săpun CP este suficientă în general o cantitate de 5 gr de colorant. Pentru a obține culori pastelate, se folosește mai puțin colorant.

Pentru a colora o cantitate mare de săpun, este indicat să se amestece colorantul cu o parte din săpun după care compoziția colorată să se integreze în restul săpunului.


Săpunurile fabricate cu uleuri vegetale ce au o anumită culoare în mod natural (avocado, cânepă, măsline, germeni de grâu, dafin etc.) se vor colora diferit față se săpunurile formulate cu uleiuri vegetale incolore sau de culoare deschisă.

Este indicat să efectuați test pe un lot mic de săpun pentru a vă asigura că obțineți culoarea dorită.
Înainte de folosire se poate încălzi sticluța pe baie de apă caldă pentru fluidificarea colorantului.

Acest colorant nu este potrivit pentru preparate anhidre: balsamuri, uleiuri, lumânări sau alte preparate pe bază de ceară.


Păstrare: în loc uscat și răcoros, închis etanș; a nu se păstra la îndemâna copiilor

Date de siguranță: a nu se ingera, a se evita contactul direct cu pielea, ochii sau mucoasele al colorantului în stare pură

0757665889 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:Detalii produs


Categorie: Coloranti

Greutate produs: 0.04 kg.

Producator: Origine FrantaProduse similare


Pigment cosmetic cu o culoare intensă, potrivit pentru produse de machiaj şi compoziţii cosmetice sau decorative . Ingrediente (INCI): manganese violet Puteti descarca do...
3,99 RON
Pentru nuanțe de roșu viu veritabil și până la roz de grapefruit. Este un colorant pe bază de apă, recomandat în special pentru colorarea săpunurilor. Este potrivit pentru săpunuri CP și melt &am...
17,90 RON
  
  
  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?