0757665889; 0765917537  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Colagen marin 10 gr

     
Pin It


Colagen marin 10 gr

Pret: 14,17 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Colagen vegetal obținut din alge mediteraneene, bogat în vitamine, oligoelemente și proteine cu greutate moleculară foarte mică, cu compoziție asemănătoare colagenului din piele. Regenerează, hrănește, hidratează și protejează pielea. Părul devine lucios, moale și ușor de pieptănat.

Ingrediente: aqua, glycerin, algae extract, potassium sorbate

Aspect: lichid clar, galben-maroniu, cu miros vegetal, care nu se resimte în preparate.

Acest colagen vegetal este obținut din alge brune mediteraneene, în special Fucus și Laminaria și conține:

  • proteine cu greutate moleculară foarte mică, cu o compoziție asemănătoare colagenului din piele: lizină, leucină, izoleucină, arginină, alanină, acid aspartic, acid glutamic, alanină, prolină, hidroxiprolină, serină, arginină, fenilalanină, valină, glicină (GLY)
  • vitamine (retinol, caroteni, B1, B2, B5, B6, B8, B12, vitamina C, tocoferoli, nicotinamidă, biotină)
  • oligoelemente (iod, calciu, potasiu, magneziu, zinc, fier, cupru, mangan)


Proteinele din acest extract au o greutate moleculară de numai 2500-3000 de daltoni (de 4 până la 10 ori mai mică decât acidul hialuronic LMW), motiv pentru care colagenul marin are capacitatea de a penetra adânc pielea. 

Colagenul marin regenerează, hrănește, hidratează și protejează pielea și părul împotriva factorilor de mediu (frig, vânt, radiații solare) dar și împotriva substanțelor agresive cu pielea (detergenți etc).

Preparatele cu colagen marin grăbesc vindecarea rănilor și calmează iritațiile pielii. Colagenul marin are efecte benefice și pentru păr, care devine lucios, moale și ușor de pieptănat.

Colagenul marin se folosește în:

  • creme antirid, contur ochi, hidratante, nutritive, regenerante
  • preparate pentru calmarea arsurilor solare, iritațiilor de piele
  • șampoane, măști pentru păr
  • măști faciale hidratante și antirid


Dozaj recomandat: 2-10%.

Solubilitate: solubil în apă, tenside, soluții hidroalcoolice și hidroglicerice. Insolubil în uleiuri.

Nu se folosește în preparate anhidre.

Mod de păstrare: la temperaturi mai mici de 15 gr C, de preferat la frigider.

0757665889; 0765917537 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-18.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Active cosmetice

Greutate produs: 0.04 kg.

Producator: Origine Spania


  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?