Poze CHELATOR NATURAL 10 gr

     
Pin It


CHELATOR NATURAL 10 gr

Pret: 11,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Destinat formulărilor cosmetice, inactivează în mod eficient ionii metalici, ajută la creșterea duratei de valabilitate, a stabilității și eficacității produselor cosmetice. Alternativă naturală la EDTA.

Chelator natural - descriere, recomandări

Destinat formulărilor cosmetice, inactivează în mod eficient ionii metalici, ajută la creșterea duratei de valabilitate, a stabilității și eficacității produselor cosmetice. Alternativă naturală la EDTA.

Ionii metalici pot ajunge într-o formulă cosmetică din echipamentul de producție, ca impurități din ingrediente și din apă. Aceste metale promovează reacțiile de oxidare, pot determina decolorarea și pot afecta proprietățile de spumare ale agenților tensioactivi.
Sodium phytate este sarea de sodiu a acidului fitic conținut de unele plante.

Ingrediente (INCI): sodium phytate, water, alcohol

Alte denumiri: fitat de sodiu


Proprietăți

  • origine naturală, înlocuitor biodegradabil pentru EDTA
  • inactivează eficient ionii metalici ca impurități din ingrediente, de ex. extracte, pigmenți
  • este un agent foarte important pentru stabilitatea și eficacitatea produselor cosmetice
  • previne decolorarea, râncezirea și alte reacții nedorite catalizate de metale
  • acționează în mod sinergic în combinație cu antioxidanții cosmetici
  • ajută la creșterea duratei de valabilitate a produselor cosmetice
  • ajută la menținerea proprietăților de spumare ale produselor de igienă
  • previne precipitarei sărurilor insolubile ale acizilor grași în săpunuri
  • nu este sensibilizant și nu conține materiale modificate genetic
  • ușor de utilizat, este parțial neutralizat, are un pH de ~ 3


Aplicații

  • toate tipurile de formulări care sunt susceptibile de reacții de oxidare pentru a proteja ingredientele valoroase precum uleiurile nesaturate sau compușii parfumanți
  • produse de îngrijire a tenului, îngrijire corporală, produse de protecție solară, produse de duș, îngrijirea și igiena părului, cosmetice decorative, îngrijirea mâinilor și picioarelor, deodorante, săpunuri


Mod de utilizare

  • ca ingredient pentru formulările cosmetice, dozaj recomandat 0,05 - 0,5%
  • poate fi adăugat în faza apoasă în fiecare etapă a procesului de producție
  • trebuie notat faptul că, în funcție de dozaj, adăugarea acestui ingredient poate scădea pH-ul unei compoziții
  • solubil în apă



Mod de păstrare
: la loc uscat și răcoros, ferit de lumină

Date de siguranță, precauții în utilizare: a nu se aplica pur pe piele, a nu se ingera; uz cosmetic

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.06 kg.

Producator: Origine japonia


  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?