Poze Carbune vegetal activ- extrafin 10 g

     
Pin It


Carbune vegetal activ- extrafin 10 g

Pret: 2 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Ingredient activ purifiant si detoxifiant si, in acelasi timp, colorant vegetal util in formularea cosmeticelor si sapunurilor 100% naturale.

INCI: charcoal

Carbune activ pur, de origine vegetala (nuca de cocos), grad cosmetic sub forma de pulbere foarte fina (5-10microni).

Proprietati:

  • purifiant
  • detoxifiant
  • colorant cosmetic natural

Recomandat pentru:

  • masti si creme purifiante
  • paste de dinti
  • sapunuri handmade (negru intens)
  • produse naturale de machiaj (inlocuieste cu succes pigmentul mineral negru)

Concentratii recomandate:

  • ca ingredient activ detoxifiant si purifiant: pana la 1%.
  • drept colorant in compozitii cosmetice de machiaj: pana la 75%

Se recomanda a se utiliza in maxim 12 luni de la deschiderea recipientului.

Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv. Detaliile produsului au caracter informativ.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Active cosmetice

Greutate produs: 0.02 kg.

Producator: Origine UK



Produse similare


Ingredient activ purifiant si detoxifiant si, in acelasi timp, colorant vegetal util in formularea cosmeticelor si sapunurilor 100% naturale. INCI: charcoal Carbune activ pur, de origine...
12 RON
Recunoscută pentru beneficiile pe care le aduce scalpului şi părului, urzica este un activ cosmetic eficace, folosit în şampoane, măşti, seruri și frecții capilare, pentru combaterea calviți...
4,35 RON
03/2019 Activ cosmetic apreciat pentru efectul de netezire și protecție cutanată, conferind suplețe și elasticitate pielii, sporindu-i fermitatea. Contribuie la menținerea hidratării optime și î...
14,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?