Poze BRAD BALSAMIC ULEI ESENTIAL (ABIES BALSAMEA) 10 ml

     
Pin It


BRAD BALSAMIC ULEI ESENTIAL (ABIES BALSAMEA) 10 ml

Pret: 14,49 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Cu parfumul său de brad de Crăciun, este un ulei foarte plăcut, pozitivant și tonifiant, cu o sferă largă de aplicații ce includ suportul sistemului respirator și nervos, împrospătarea aerului, ameliorarea problemelor osteo-articulare.

Ulei esențial de Brad balsamic - descriere şi recomandări

Extras din ramurile unei specii de brad originar în Canada, uleiul esențial de brad balsamic este foarte apreciat datorită parfumului său agreabil, proaspăt, ce miroase ca bradul de Crăciun. Alături de beneficiile olfactive, acest ulei esențial este folosit și pentru ameliorarea unor afecțiuni ale căilor respiratorii, atenuarea durerilor reumatismale, a crampelor și a contracțiilor musculare precum și sub formă de aromaterapie ca stimulator, tonic și pozitivant.

Metoda de obţinere: prin distilare cu aburi din ramuri

Zona geografică de provenienţă: Canada, din culturi ecologice

Descrierea olfacivă: miros balsamic, dulce, proaspăt

Ingrediente (INCI): abies balsamea oil

Proprietăţile uleiului esențial de brad balsamic

  • rubefiant, încălzitor
  • tonic și stimulator general
  • antiseptic respirator
  • ușor antiinflamator și antalgic
  • parfumant plăcut

La ce vă poate ajuta

  • împrospătarea și parfumarea aerului, crearea unei atmosfere plăcute
  • crearea odorizantelor de cameră și a lumânărilor parfumate, în special cu ocazia sărbătorilor de iarnă
  • parfumarea unor compoziții cosmetice și a sărurilor de baie
  • adjuvant în bronșite, răceli, rinite, sinuzite
  • suportul sistemului muscular și osteo-articular

Cum se folosește uleiul de brad balsamic

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice, parfumuri și compoziții pentru aromaterapie
  • dozaj uzual recomandat în compoziţiile cosmetice 0,5-2% iar pentru aplicații locale, parfumare, săruri de baie sau lumânări, dozaj până la 10%
  • diluat în ulei vegetal, sub formă de masaj pentru încălzirea musculaturii înainte de efort
  • diluat în ulei vegetal sau ca ingredient pentru creme, balsamuri sau geluri cu aplicații osteo-articulare
  • ca ingredient pentru prepararea de săruri de baie, simplu sau combinat cu alte esențe
  • combinat cu ulei esențial de portocală și/sau scorțișoară pentru lumânări, odorizante sau difuzare în încăperi, de Crăciun
  • ca esență parfumantă pentru parfumuri și produse de toaletă
  • difuzat în aer simplu sau combinat cu alte esențe, ca suport pentru probleme respiratorii și pentru crearea unei atmosfere optimiste

...

Păstrare: închis etanș, în loc uscat și răcoros, ferit de lumină

Date de siguranţă:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare
  • detalii despre utilizarea în siguranţă a uleiurilor esenţiale
  • contraindicat în trimestrul I de sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri esentiale

Greutate produs: 0.04 kg.

Producator: Origine Canada



Produse similare


CE CONTINE Ulei esential obtinut prin distilare cu vapori de apa de cetina de Abies Alba. CUM ACTIONEAZA Acest ulei esential este supliment nutritional cu actiune antiseptica emolienta...
8,50 RON
Uleiul de scorțișoara (pur, nediluat). INCI: Cinnamon leaf oil CAS: 8015-91-6 EINECS: 283-479-0 Are proprietăți antiseptice, antimicrobiene, antifungice, astringente, stimulatoare...
9,99 RON
Ambalare: Flacon sticla 10ml Ingrediente: Ulei volatil de Cimbru obtinut prin distilare cu vapori de apa din varfurile inflorite ale plantei. Utilizare: Uz intern: se va utiliza conform...
9,90 RON
11,90 RON