Poze Bicarbonat de Sodiu pentru uz general 500 g

     
Pin It


Bicarbonat de Sodiu pentru uz general 500 g

Pret: 7,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Bicarbonatul de sodiu se poate utiliza în diferite feluri în gospodărie.

De exemplu:

Ca praf de curăţat, cu un adaos mic de apă se pot curăţa foarte uşor murdăriile dificile.

Ca dedezodorizator pentru frigider, stergînd interiorul frigiderului cu o cărpă umedă inmuiata in bicarbonat de sodiu eliminână bacteriile acidice.

Pentru curăţarea cuptorului se prepară o pastă cu adaos de apă şi se unge suprafaţa interioară a cuptorului, după uscare se curaţă suprafata tratată cu o perie şi apă caldă.

In chiuvetă infundată se puna o cantitate de 4-5g de bicarbonate de sodiu si se toarnă peste o cantitate de 100-150ml de oțet , se pune  un dop si se lasă câteva minute să isi facă efectul.

Pentru tratarea micozei picioarelor / pielii se prepară o solutie cu apă călduță și se înbăiează zona afectată timp de câteva minute.

Pentru prevenirea transpirației se freacă zona afectată cu o cantitate mică de bicarbonat de sodiu. 

ATENTIE ! DUPA ADAUGAREA PRODUSELOR IN COS, PENTRU COMPLETAREA DATELOR SI FINALIZAREA COMENZII  APASATI BUTONUL “TRIMITE COMANDA"

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.5 kg.Produse similare


IOVEGAN ORGANIC BICARBONAT DE SODIU  Fara:   gluten, lactoza. Produs VEGAN. Tip Produs:   Bicarbonat de sodiu Cantitate:   10-50 g/ml
5,17 RON
Util în ajustarea pH-ului compozițiilor cosmetice și realizarea bilelor efervescente, pastelor de dinți și deodorantelor Ingredient cosmetic alcalin, abraziv și înălbitor, utilizat pentr...
7,99 RON
Conține 100% percarbonat de sodiu, acesta în timpul procesului de spălare se dizolvă în oxigen și sodă calcinată având un efect înălbitor și antiseptic. Nu conține...
23,62 RON