Baza de sapun Melt & Pour Zeni ALB (White) 1kg

51,42 RON (TVA inclus)
Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 200 lei in orice localitate din Romania
Stoc 2
Disponibil in stoc

Descriere

Baza de săpun Melt & Pour Zeni albă este cea mai potrivită alegere atunci când doreşti să realizezi săpunuri stratificate deoarece formează o adeziune bună între straturi.

Este o bază ecologică, formată din ingrediente de natură vegetală, cu efecte hidratante asupra pielii şi cu proprietăţi remarcabile de spumare, chiar dacă nu conţine SLS (Sodium lauryl sulfate = denaturant şi spumant sintetic).

Se prezintă în formă solidă, de culoare albă, cu miros neutru.

Utilizare:

Baza de săpun se taie în cubuleţe mici, de dimensiuni egale, se topeşte pe baie de aburi la 65-70°C amestecând încontinuu sau la microunde, în sesiuni dese de câte 30 de secunde, la o putere de maxim 50-70% a cuptorului, iar după fiecare sesiune amestecându-se bine. NU ÎNCĂLZIŢI BAZA MAI MULT DE 75°C! Se recomandă păstrarea bazei topite la o temperatură de 60°C până se adaugă restul ingredientelor dorite, după care se poate turna în forme şi lăsa la răcit pe o suprafaţă plană într-un loc fără umezeală.

Atunci când se doreşte stratificarea săpunului cu mai multe părţi colorate, cel mai indicat este să se combine 80% bază de săpun Zeni transparentă cu 20% bază de săpun Zeni albă pentru ca pigmenţii /coloranţii utilizaţi să se răspândească uniform.

Ingrediente:

Aqua 20-40%
Glycerine 10-25%
Sodium stearate 10-25%
Propylene glycol 10-25%
Sorbitol 10-25%
Sodium laurate 5-10%
Sodium laureth sulphate 5-10%
Disodium lareth sulphosuccinate 0.5-1.0%
Sodium chloride 0.5-1.0%
Titanium dioxide 0.1-0.5%
Stearic acid 0.1-0.5%
Lauric acid 0.1-0.5%
Tetrasodium EDTA 0.01-0.1%

ATENŢIE! Contactul cu ochii poate provoca iritaţii grave! În cazul în care produsul a ajuns în ochi, clătiţi cu apă rece din abundenţă ţinând pleoapa deschisă. A nu se ingera! Ingerarea unor cantităţi mari de săpun pot provoca dureri de stomac, vomă sau diaree. Nu provocaţi voma! În caz de vomă, există şanse mari de sufocare datorate spumei care se poate produce.

Produs biodegradabil, fără parfum, fără coloranţi.

Detalii

Greutate
1.2 kg
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review