Baza de sapun Melt&Pour Forbury cu Ulei de Masline Organic 1 kg

53,50 RON (TVA inclus)
Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 200 lei in orice localitate din Romania
Stoc 3
Disponibil in stoc

Descriere

Bază de săpun Melt&pour Forbury cu Ulei de Masline Organic 1kg

Această este o bază transparentă de ulei de măsline melt&pour, foarte blândă și hidratantă. Datorită tehnicii unice de adăugare a uleiului de măsline în bază de săpun , toate beneficiile uleiului de măsline organic sunt reținute în săpun, în loc să fie absorbite în săpun în timpul procesului de saponificare. Săpunul realizat va fi bogat și cremos.

Bază de săpun formulată de experți din industria săpunului.

Ingrediente: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Laurate, Dodium Olivate, Olea Europaea (Extra Virgin Olive Oil*), Polysorbate 20, Sodium Cholride, Sodium Thiosulfate, Etidronic Acid.

Aspect: transparent, solid

Caracterul ionic: anionic

Punct de fierbere: 100 °C
pH: 9.5-10.5

Aplicație:

Baza de săpun cu Ulei de măsline Organic este o bază de săpun melt&pour pentru fabricarea barelor de săpun transparente de înaltă calitate. Combină curățarea eficientă și senzația plăcută a pielii cu impactul visual, oferit de aspectul său. Săpunurile pot fi produse prin topirea bazei la o temperatură de 55-65 ° C. Adăugați uleiuri esențiale, parfumuri, coloranți și turnați în forme.

Doze recomandate pentru utilizare:

Bază de săpun 99%
Parfum 1%
Colorant (solubil în apă) q.s.

Depozitare:

Nu trebuie depozitate la temperaturi sub 0 ° C.

Atenție!

Contactul cu ochii poate provoca iritații grave! În cazul în care produsul a ajuns în ochi, clătiți cu apă rece din abundență ținând pleoapa deschisă. A nu se îngera!

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review