0757665889; 0765917537  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Azalee BIO* ulei esential (rhododendron anthopogon) 5 ml

     
Pin It


Azalee BIO* ulei esential (rhododendron anthopogon) 5 ml

Pret: 14,16 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Esența de azalee degajă un miros balsamic, erbaceu, cu note florale subtile, apreciat în parfumerie. În aromaterapie este considerată ca având o acțiune energetică puternică, fiind folosită pentru stimularea și revigorarea organismului, echilibrare emoțională.

Ulei esenţial de Azalee - descriere şi recomandări

Azalea este o plantă originară din Himalaya, cunoscută pentru florile de o culoare vie şi parfumul îmbietor ce acoperă dealurileși regiunile muntoase din Bhutan şi centrul Nepalului. În zonele native, extractul plantei este folosit în ritualuri sacre dar și pentru ameliorarea unor dureri sau a tulburărilor hepatice. Uleiul esențial extras din această plantă este folosit în aromaterapie pentru stimularea sistemului nervos, eliberarea suferinței emoționale, reconectarea cu sinele, ”înflorirea” inimii, regăsirea bucuriei interioare și reconciliere. Parfumul uleiului esențial de azalee este unul interesant și unic, îmbinând notele balsamice și erbacee cu note florale, acrișoare, ușor pământii, care pe piele dezvoltă un miros diferit în funcție de chimia pielii.

Sinonime: rododendron, bujor de munte, sunpati

Metoda de obţinere: prin distilare cu aburi din inflorescenţe, părțile aeriene

Zona geografică de provenienţă: Nepal

Calitate: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife

Prezentare: lichid fluid clar, culoare gălbuie, miros balsamic, erbaceu, cu note florale

Ingrediente (INCI): rhododendron anthopogon oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Proprietăţile uleiului esențial de azalee

  • stimulator al sistemului nervos
  • echilibrant emoțional
  • revigorant asupra organismului în general
  • relaxant spiritual, favorizează contemplarea
  • antibacterian și antifungic lejer
  • esență parfumantă cu note de mijloc și de bază

Cum se folosește uleiul de azalee

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice și compoziții pentru aromaterapie
  • diluat cu ulei vegetal, aplicat prin masaj de-alungul coloanei vertebrale
  • ca ingredient parfumant în compoziţii cosmetice dedicate îngrijirii pielii în concentraţie uzuală de 0.5-2%
  • ca ingredient pentru parfumarea gelurilor de duș, a șampoanelor și a altor produse de igienă
  • alături de alte esențe cu note de vârf, mijloc și de bază, pentru crearea parfumurilor lichide sau solide, a deodorantelor
  • în lampă aromaterapeutică sau vaporizator pentru favorizarea meditaţiei şi relaxării, pentru parfumarea ambientului alături de alte uleiuri esențiale

Păstrare: închis etanș, în loc uscat și răcăros, ferit de lumină

Date de siguranţă:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare
  • detalii despre utilizarea în siguranţă a uleiurilor esenţiale
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în trimestrul I de sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe site-ul Estelina sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

 

0757665889; 0765917537 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-18.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri esentiale

Greutate produs: 0.03 kg.

Producator: Origine Nepal



Produse similare


Cuonscut pentru proprietățile puternic antibacteriene, antivirale și antifungice, este util în aplicații cutanate în caz de micoze, dermatoze și infecții. Stimulator pentru sistemul imuni...
14,44 RON
Uleiul esenţial obținut prin distilarea frunzelor și ramurilor tinere ale arborelui de Niaouli, originar din Noua Caledonie. Este antiseptic natural regăsit și în numeroase preparate farm...
8,99 RON
Este un bun dezodorizant şi parfumant cu note citrate-ierboase, ce emană prospețime. Este apreciat și pentru îmbunătăţirea circulaţiei sanguine, fiind folosit în special în aplicaț...
8,99 RON
  
  




  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!