Poze Acid lactic AHA 80% 50 ml

     
Pin It


Acid lactic AHA 80% 50 ml

Pret: 6,50 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Acidul lactic este un produs de origine naturală, obţinut prin fermentarea glucozei. Este folosit în compoziţii cosmetice pentru ajustarea pH-ului şi prezintă o bună afinitate faţă de piele şi păr. Îmbunătăţeşte hidratarea cutanată, elimină celulele moarte şi peliculele capilare (mătreața) având o acţiune keratolitică, conferă strălucire firelor de păr.
Acizii Alfa Hidroxi (AHA) exfoliază stratul cornos al epidermei, elimină celulele moarte și previn aderența acestora de piele, previn blocarea porilor. Permit pielii să se regenereze, stimulează producția de colagen și elastină, contribuind astfel la netezirea pielii, estomparea ridurilor și a petelor pigmentare.

Prezentare: lichid incolor clar, miros acidulat caracteristic
Densitate: 1.15

Ingrediente (INCI): lactic acid (concentrație 80%, restul este apă pură)

Proprietăţi

  • keratolitic, exfoliază pielea îndepărtând celulele moarte de la suprafața pielii și scalpului
  • stimulează sinteza colagenului și a elastinei favorizând reînnoirea celulară
  • îmbunătăţeşte textura și aspectul pielii
  • conferă strălucire părului
  • reglează aciditatea compoziţiilor cosmetice, diminuând pH-ul acestora
  • activează emulsifiantul condiţionator folosit pentru prepararea compozițiilor de îngrijire a părului

Utilizare în cosmetică

  • acidul lactic este un produs ce nu se aplică pur pe piele
  • se poate include ca ingredient acidifiant în compoziţiile cosmetice care conţin şi apă: seruri, geluri, tonere, măşti, loțiuni, creme, șampoane, cleansere etc
  • pentru reglarea acidităţii unei compoziţii cosmetice preprate acasă se adaugă progresiv, picătură cu picătură, măsurând pH-ul obținut şi se continuă adaosul până ce se obține valoarea dorită
  • ca ingredient în compoziţiile exfoliante sau depigmentare, cu măsurarea pH-ului - este necesar un pH de cca. 3,5 pentru ca efectul exfoliant să se realizeze; este indicat să se efectueze un test de toleranță înainte de folosirea unui preparat de exfoliere chimică
  • se poate combina cu alți acizi alfa hidroxi: glicolic, tartric, kojic sau cu acizi de fructe.

Păstrare: în loc uscat, ferit de lumină şi căldură

Date de siguranţă:

  • posibil iritant pentru pielea sensibilă (dar nu și în concentraţii scăzute, atunci când se reglează aciditatea unei compoziții)
  • a nu se aplica pur pe piele, a se evita contactul cu ochii
  • a nu se ingera
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz cosmetic
  • ATENTIE ! DUPA ADAUGAREA PRODUSELOR IN COS, PENTRU COMPLETAREA DATELOR SI FINALIZAREA COMENZII  APASATI BUTONUL “TRIMITE COMANDA"

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Alte ingrediente

Greutate produs: 0.07 kg.

Producator: Origine China



Produse similare


Proprietăți ale acidului lactic: reglează ph-ul produselor cosmetice are o foarte bună afinitate cu pielea și cu părul, ajutând la exfolierea blândă a celulelor moarte și, implicit, la hidr...
5,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?