0757665889; 0765917537  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  
 Poze Acid hialuronic LMW-5 gr

     
Pin It


Acid hialuronic LMW-5 gr

Pret: 61,50 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

INCI: Sodium hyaluronate
Varianta cu molecula mica a acidului hialuronic are o mare capacitate de reținere a apeia si asigura hidratarea in profunzime a pielii, avand efect antirid. Indispensabil pentru crearea cremelor antiaging și cu efect de lifting.

Varianta cu molecula mica a acidului hialuronic are o mare capacitate de reținere a apei si asigura hidratarea in profunzime a pielii, avand efect antirid. Acidul hialuronic LMW este util pentru crearea cremelor antiaging și cu efect de lifting. 
Acidul hialuronic are rolul de a menține un nivel optim de hidratare a pielii, de “umplere” a ridurilor superficiale și, implicit, de tonifiere a tegumentului. Acest tip de acid hialuronic este obtinut prin procese biotehnologice, neavand surse animale.

Utilizări:

  • în geluri cu conținut de apă, acidul hialuronic se presară și gelul se mixează energic până la omogenizare
  • în emulsii, în faza finală, acidul hialuronic se presară și crema se mixează energic până la omogenizare
  • nu se poate include în compoziții anhidre, nefiind liposolubil
  • nu se poate utiliza singur pe piele

Mod de prezentare: pulbere fină, albă, cu miros neutru.

Concentrații recomandate: 0,03-1%, la finalul emulsiei.

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

Produs destinat exclusiv uzului cosmetic.

0757665889; 0765917537 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-18.00

 


Detalii produs


Categorie: Active cosmetice

Greutate produs: 0.02 kg.

Producator: Origine UE



Produse similare


Varianta cu molecula mica a acidului hialuronic are o mare capacitate de reținere a apeia si asigura hidratarea in profunzime a pielii, avand efect antirid. Indispensabil pentru crearea cremelor...
28,99 RON
Este un activ cosmetic prețios, recunoscut pentru efectul puternic hidratant, utilizat în felurite preparate cosmetice antirid, de lifting, redensificare şi de sporire a fermității pieii. Se...
16,61 RON
Încapsulat și dispersat în ulei, este special conceput pentru produse pe bază de ingrediente uleioase, cum ar fi balsamuri, rujuri, seruri, produse de machiaj, cu o foarte bună absorbție tra...
14,80 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?