Poze Acid hialuronic LMW - 2 gr

     
Pin It


Acid hialuronic LMW - 2 gr

Pret: 28,99 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 19%, Pretul nu include cheltuielile de livrare

Varianta cu molecula mica a acidului hialuronic are o mare capacitate de reținere a apeia si asigura hidratarea in profunzime a pielii, avand efect antirid. Indispensabil pentru crearea cremelor antiaging și cu efect de lifting.

Varianta cu molecula mica a acidului hialuronic are o mare capacitate de reținere a apei si asigura hidratarea in profunzime a pielii, avand efect antirid. Acidul hialuronic LMW este util pentru crearea cremelor antiaging și cu efect de lifting. 
Acidul hialuronic are rolul de a menține un nivel optim de hidratare a pielii, de “umplere” a ridurilor superficiale și, implicit, de tonifiere a tegumentului. Acest tip de acid hialuronic este obtinut prin procese biotehnologice, neavand surse animale.

Utilizări:

  • în geluri cu conținut de apă, acidul hialuronic se presară și gelul se mixează energic până la omogenizare
  • în emulsii, în faza finală, acidul hialuronic se presară și crema se mixează energic până la omogenizare
  • nu se poate include în compoziții anhidre, nefiind liposolubil
  • nu se poate utiliza singur pe piele

Mod de prezentare: pulbere fină, albă, cu miros neutru.

Concentrații recomandate: 0,03-1%, la finalul emulsiei.

Mod de păstrare: la loc uscat, ferit de lumină și căldură.

Produs destinat exclusiv uzului cosmetic.

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Active cosmetice

Greutate produs: 0.01 kg.

Producator: Origine UE



Produse similare


INCI: Sodium hyaluronate Varianta cu molecula mica a acidului hialuronic are o mare capacitate de reținere a apeia si asigura hidratarea in profunzime a pielii, avand efect antirid. Indispensabil...
61,50 RON
Este un activ cosmetic prețios, recunoscut pentru efectul puternic hidratant, utilizat în felurite preparate cosmetice antirid, de lifting, redensificare şi de sporire a fermității pieii. Se...
16,61 RON
Încapsulat și dispersat în ulei, este special conceput pentru produse pe bază de ingrediente uleioase, cum ar fi balsamuri, rujuri, seruri, produse de machiaj, cu o foarte bună absorbție tra...
14,80 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?