Uleiuri esentiale, Origine Madagascar

Ordoneaza dupa:
Este o esență extrem de apreciată pentru parfumul său dulce floral, exotic, voluptuos și senzual. Are proprietăți stimulante, afrodisiace și antidepresive iar în cosmetică este folosit pentru calități...
21,50 RON
Este recunoscut pentru proprietățile antiinflamatorii, antalgice și calmante, folosit în probleme cutanate de natură infecţioasă sau fungică, eczeme, prurit, în reumatism şi artrită pentru c...
11,20 RON
Uleiul de scorțișoara (pur, nediluat). INCI: Cinnamon leaf oil CAS: 8015-91-6 EINECS: 283-479-0 Are proprietăți antiseptice, antimicrobiene, antifungice, astringente, stimulatoare gas...
9,99 RON
Uleiul de scorțișoara (pur, nediluat). INCI: Cinnamon leaf oil CAS: 8015-91-6 EINECS: 283-479-0 Are proprietăți antiseptice, antimicrobiene, antifungice, astringente, stimulatoare gas...
48 RON
51,80 RON
Uleiul esenţial obținut prin distilarea frunzelor și ramurilor tinere ale arborelui de Niaouli, originar din Noua Caledonie. Este antiseptic natural regăsit și în numeroase preparate farm...
8,99 RON