0757665889; 0765917537  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Ulei esential

Ordoneaza dupa:
Probabil cel mai recunoscut şi răspândit ulei esenţial datorită multiplelor virtuți pe care le are, este utilizat prentru atenuarea problemelor cutanate și regenerarea pielii, pentru favor...
19,31 RON
Cu mirosul său cald și intens, uleiul de frunze de scorțișoară este apreciat în parfumerie şi în aromaterapie deopotrivă. Are o puternică acțiune antiinfecțioasă, stimulatoare și încăl...
14,71 RON
Este apreciat ca activ cosmetic în compoziţiile anticelulitice şi remodelante. Este antispasmodic, emenagog și digestiv. Se foloseşte şi pentru aromatizarea pastelor de dinţi. Ulei esenț...
9,99 RON
NCI: Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil CAS: 8008-57-9 Uleiul esențial de portocale este uleiul esențial de Citrus Aurantium. Poate fi utilizat pentru a trata indigestia, răceala și stressul. Are...
37,70 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?