Pret 7 RON - 10 RON

Ordoneaza dupa:
Soda caustica puritate 99.7 % , sub forma de perle. Soda este insotita de instructiuni de folosire/securitate. Pretul include TVA. Se elibereaza factura. Cititi intotdeauna cu...
8 RON
Ulei esenţial de lavandină - 100 % pur fără adaos. INGREDIENTE : ulei esenţial de lavandină(lavandula hybrida ) Mod de utilizare: Masaj: 4-6 picături de ulei esenţi...
8,36 RON
9,36 RON
Un activ cosmetic util pentru îmbunătăţirea circulației periferice, este tonifiant venos, antiradicalar, protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature, creşte tonusu...
7,50 RON
8,50 RON
Bogat în caroten și flavonoizi (antioxidanți puternici), Omega 6 și Omega 9, acest macerat este excelent pentru realizarea în casă a cosmeticelor destinate îngrijirii pielii sen...
7 RON
8,99 RON
Bogat în teină, polifenoli și bioflavonoizi, extractul de ceai verde este folosit în preparatele antiaging, de slăbire și antioxidante pentru piele și păr. Ingrediente: aqua, glyce...
7 RON
8,01 RON
Hidratant, antiinflamator, răcoritor și astringent, extractul de castravete aduce beneficii tuturor tipurilor de ten, de la cel uscat, pănă la cel gras sau cuperotic. Ingrediente: aqua, glycerin, cuc...
7 RON
8,10 RON
Conferă compoziţiilor cosmetice un parfum fructat, dulce-acrişor de ananas proaspăt şi copt. Este potrivit îndeosebi pentru tonere, lapte de corp, ape de toaletă şi produse de igienă. Extract...
9 RON
10,93 RON
Este potrivit îndeosebi pentru formularea şampoanelor solide, formează spumă bogată, acceptă încorporarea uleiurilor vegetale, asigură o libertate mai mare în formulare dec&a...
9,99 RON
11,50 RON
Asigură conservarea eficientă a unui spectru larg de cosmetice preparate acasă: creme, loțiuni, tonere, geluri, produse de igienă. Este un conservant ușor de folosit și aprobat pentru utiliz...
8 RON
9,35 RON
Un ulei utilizat în aromaterapie cu un miros foarte plăcut, original. Uleiul de Parfum de căp ş uni se utilizează la prepararea săpunurilor, gel de dus hand made, la alte produse cosmetice ( bals...
7,36 RON
Bactericid, antiseptic și antiviral puternic, uleiul esențial de Lămâie are multiple întrebuințări. În cosmetică este utilizat pentru realizarea uleiurilor de masaj anticelulitice, pentr...
8 RON
Pigment cosmetic mat, violet-albăstrui, potrivit pentru utilizare în toate aplicațiile cosmetice. INCI: Ultramarine (CI 77007) Pigment cosmetic mat, violet-albăstrui, potrivit pentru ut...
7,99 RON