Pret 10 RON - 30 RON

Ordoneaza dupa:
AVEM SODA CAUSTICA PERLE PURITATE 99.6% - VEDETI IN MAGAZIN SAU CLICK IN JOSUL PAGINII Soda caustica puritate 99.7 % , sub forma de perle. Soda este insotita de instructiuni de...
13,99 RON
Obținut din nucile arborelui Shea, fără ajutorul solvenților chimici. Hidratează profund, ameliorează vergeturile, calmează iritațiile și regenerează tegumentul. Untul nerafinat de Shea este recomanda...
25 RON
Pentru măsurarea temperaturii diverselor compoziţii cosmetice și a substanțelor lichide în general. Corpul este din sticlă termorezistentă, este pe bază de alcool, lungime 15, 5 cm. Nu conțin...
25,99 RON
Soda caustica puritate 99.4 % , sub forma de perle. Productie Rusia Soda este insotita de instructiuni de folosire/securitate. Pretul include TVA. Se elibereaza factura. Cititi...
13,99 RON
Este utilizat în preparatele cosmetice de revitalizare a pielii și părului, în aplicații cutanate unde este nevoie de acțiune purifiantă, în special pentru tenul gras, scalpul prob...
10,63 RON
11,50 RON
Renumit pentru proprietăţile de regenerare şi fortificare a părului, genelor și sprâncenelor, este apreciat și pentru efectul de stimulare a creșterii părului. Asigură unghii mai rezistente, hrăneşte...
12,99 RON
13,99 RON
Un adevărat izvor de principii active, este un ulei cu proprietăţi excelente de regenerare celulară, cicatrizante, nutritive și antioxidante. În cosmetică este folosit în aplicații anti-a...
20 RON
21,99 RON
Un ulei vegetal obținut din pulpa boabelor de dafin, apreciat în cosmetică pentru proprietățile purifiante și regeneratoare. Este ingredientul de bază al renumitului săpun de Alep. Are ac...
11,99 RON
12,55 RON
Ulei presat la rece. A nu se folosi in alimentatie. Uleiul de ricin este deja un ingredient faimos pentru faptul ca ajuta la regenerarea si infrumusetarea parului si a pielii. Uleiul de...
25,67 RON
27,67 RON
Uleiul de in este un produs natural, obtinut prin presarea la rece a semintelor de in, astfel incat proprietatile curative si calitatile tamaduitoare sa nu fie pierdute. In compozitia uleiului de...
10,15 RON
12,15 RON
INCI: Lavandula angustifolia oil Produs în România, este un ulei esențial foarte apreciat în aromaterapie și cosmetică, este utilizat prentru atenuarea problemelor cu...
12,95 RON
PENTRU CANTITATI MARI (vrac - bax, cutie) solicitati pretul telefonic la 0350 800 001 ! Produsul este certificat BIO. Ulei de cocos virgin, nehidrogenat. Este un ulei obtinut prin presare...
13,99 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?