Ingrediente pentru sapun si produse cosmetice

Ordoneaza dupa:
AVEM SODA CAUSTICA PERLE PURITATE 99.6% - VEDETI IN MAGAZIN SAU CLICK IN JOSUL PAGINII Soda caustica puritate 99.7 % , sub forma de perle. Soda este insotita de instructiuni de...
13,99 RON
Obținut din nucile arborelui Shea, fără ajutorul solvenților chimici. Hidratează profund, ameliorează vergeturile, calmează iritațiile și regenerează tegumentul. Untul nerafinat de Shea este recomanda...
25 RON
Ingredient activ purifiant si detoxifiant si, in acelasi timp, colorant vegetal util in formularea cosmeticelor si sapunurilor 100% naturale. INCI: charcoal Carbune activ pur, de origine...
2 RON
Este folosit ca pigment alb, filler sau filtru UV în cadrul diverselor produse de machiaj şi cosmetice: pudră, blush, fard, bază de machiaj, corector, fond de ten, creme pentru protecţie sol...
4,70 RON
Soda caustica puritate 99.4 % , sub forma de perle. Productie Rusia Soda este insotita de instructiuni de folosire/securitate. Pretul include TVA. Se elibereaza factura. Cititi...
13,99 RON
Este utilizat în preparatele cosmetice de revitalizare a pielii și părului, în aplicații cutanate unde este nevoie de acțiune purifiantă, în special pentru tenul gras, scalpul prob...
10,63 RON
11,50 RON
Recunoscut pentru efectul antiinflamator și reparator al pielii, este folosit pentru calmarea iritațiilor, îngrijirea pielii sensibile, a pielii afectate de roșeață, cuperoză, eczeme sau arsuri solar...
5,99 RON
6,99 RON
Renumit pentru proprietăţile de regenerare şi fortificare a părului, genelor și sprâncenelor, este apreciat și pentru efectul de stimulare a creșterii părului. Asigură unghii mai rezistente, hrăneşte...
12,99 RON
13,99 RON
Parfumant cosmetic de sinteză, fără alergeni, cu note dulci, vanilate, ușor fructate. Inci: parfum Parfumant cosmetic de sinteză, fără alergeni, cu note dulci, vanilate, ușor fructate. Aspect: lichid...
8,99 RON
9,50 RON
Un adevărat izvor de principii active, este un ulei cu proprietăţi excelente de regenerare celulară, cicatrizante, nutritive și antioxidante. În cosmetică este folosit în aplicații anti-a...
20 RON
21,99 RON
Un ulei vegetal obținut din pulpa boabelor de dafin, apreciat în cosmetică pentru proprietățile purifiante și regeneratoare. Este ingredientul de bază al renumitului săpun de Alep. Are ac...
11,99 RON
12,55 RON
Ulei presat la rece. A nu se folosi in alimentatie. Uleiul de ricin este deja un ingredient faimos pentru faptul ca ajuta la regenerarea si infrumusetarea parului si a pielii. Uleiul de...
25,67 RON
27,67 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?