Alte ingrediente

Ordoneaza dupa:
Ingredient activ purifiant si detoxifiant si, in acelasi timp, colorant vegetal util in formularea cosmeticelor si sapunurilor 100% naturale. INCI: charcoal Carbune activ pur, de origine vegetala...
3 RON
Este folosit ca pigment alb, filler sau filtru UV în cadrul diverselor produse de machiaj şi cosmetice: pudră, blush, fard, bază de machiaj, corector, fond de ten, creme pentru protecţie solară....
4,70 RON
Ingrediente: flori de musetel 100% Mod de preparare infuzie : se toarna 250 ml apa clocotita peste 1-2 lingurite ceai. Se lasa vasul acoperit 15-20 min, dupa care se strecoara. Uz intern: 2-3 cani pe...
2 RON
2,99 RON
Un activ cosmetic util pentru îmbunătăţirea circulației periferice, este tonifiant venos, antiradicalar, protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature, creşte tonusul...
7,50 RON
8,50 RON
Bogat în teină, polifenoli și bioflavonoizi, extractul de ceai verde este folosit în preparatele antiaging, de slăbire și antioxidante pentru piele și păr. Ingrediente: aqua, glycerin*,...
7 RON
8,01 RON
Hidratant, antiinflamator, răcoritor și astringent, extractul de castravete aduce beneficii tuturor tipurilor de ten, de la cel uscat, pănă la cel gras sau cuperotic. Ingrediente: aqua, glycerin,...
7 RON
8,10 RON
Este potrivit îndeosebi pentru formularea şampoanelor solide, formează spumă bogată, acceptă încorporarea uleiurilor vegetale, asigură o libertate mai mare în formulare...
9,99 RON
11,50 RON
Un ingredient activ apreciat în cosmetică pentru proprietățile lipolitice, anticelulitice, antiedematoase, drenante și de stimulare a creșterii părului. Cafeină - descriere,...
5,99 RON
Sare inalbitoare pentru scoaterea petelor si inalbire. Poate fi folosit pentru rufe albe si colorate. Are efect dezinfectant. Mod de folosire: La spalarea hainelor albe sau colorate, puneti...
16,99 RON
Flori uscate de Lavandă, potrivite ca adaos decorativ pentru săpunuri, pentru prepararea de sare de baie aromatică, săculeți parfumanți sau potpourri. Flori uscate de Lavandă, potrivite ca adaos...
2,50 RON
Este un cristal natural, un mineral recunoscut pentru proprietățile sale astringente, antibacteriene și hemostatice. Ideal pentru formularea deodorantelor și a compozițiilor aplicate după bărbierit...
4,99 RON
Un constituent al uleiului esențial de mentă cu miros intens și plăcut, are efect răcoritor, detensionant, antalgic. Este util în balsamuri, alifii, spray de picioare, creme pentru membre...
11,99 RON