Alte ingrediente, Origine China

Ordoneaza dupa:
Este o substanţă de origine vegetală. Este recunoscută pentru efectul umectant şi hidratant forte.Este apreciată ca ingredient în produsele destinate îngrijirii pielii şi părului. Este utiliza...
12,99 RON
13,25 RON
Se poate folosi si pentru obtinerea de macerat in ulei necesar la pretararea sapunurulor naturale. Compozitia bogata in vitaminele A, B, C, in saruri minerale si elemente precum fier, magneziu,...
2,50 RON
Acidul lactic este un produs de origine naturală, obţinut prin fermentarea glucozei. Este folosit în compoziţii cosmetice pentru ajustarea pH-ului şi prezintă o bună afinitate faţă de piele şi păr. &Ic...
6,50 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?