Poze Ulei esential de Santal Amyris - 10ml

     
Pin It


Ulei esential de Santal Amyris - 10ml

Pret: 14,17 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Ulei esenţial de Santal Amyris 100 % pur fără adaos.

INGREDIENTE: ulei esenţial de Santal Amyris (Amyris balsamifera)

Mod de utilizare:

Masaj: 4-6 picături de ulei esenţial încorporat într-un ulei vegetal.

Baie:5-10 picături în apa de baie.

Aromaterapie: 3-5 picături amestecat cu apă.

- are note de vârf dulci şi lemnoase cu tonuri picante şi orientale, cu aroma cea mai durabilă dintre toate uleiurile esenţiale. Se poate amesteca cu uleiuri esenţiale florale sau cu cel de: bergamotă, citronela, cuişoare, ghimbir, patchouli, ylang-ylang etc.  

Proprietăţi:  antidepresiv, antiseptic, afrodisiac, antibacterian, cicatrizant, expectorant, sedativ şi tonic general. Este des utilizat în parfumerie, datorită mirosului său plăcut, erotic şi delicat. Utilizat prin inhalaţii cu abur reduce simptomele bronşitei cronice. În tratamentele cosmetice se recomandă pentru toate tipurile de ten, hidratează şi întinereşte pielea. Folosit în apa de baie sau masaj, santalul este relaxant, reduce tensiunea nervoasă, durerile musculare, oboseala, anxietatea, este afrodisiac, recomandat persoanelor cu probleme sexuale cauzate de stress, previne durerile de cap şi insomnia. În aromaterapie linişteşte mintea,  întăreşte nervii şi induce o stare generală bună.

Contraindicaţii:  persoanele cu tenul sensibil.

Păstrare: a se păstra la loc uscat şi răcoros, ferit de lumina soarelui.

A nu se utiliza nediluat!

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

A se evita contactul cu ochii!

Nerecomandat femeilor gravide, mamelor care alăptează, persoanelor alergice la acest produs.

Unele uleiuri pot provoca reacţii alergice la persoanele sensibile, de aceea este necesară testarea sensibilitaţii

Numai pentru uz extern!

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri esentiale

Greutate produs: 0.04 kg.



Produse similare


Uleiul de scorțișoara (pur, nediluat). INCI: Cinnamon leaf oil CAS: 8015-91-6 EINECS: 283-479-0 Are proprietăți antiseptice, antimicrobiene, antifungice, astringente, stimulatoare...
9,99 RON
Ambalare: Flacon sticla 10ml Ingrediente: Ulei volatil de Cimbru obtinut prin distilare cu vapori de apa din varfurile inflorite ale plantei. Utilizare: Uz intern: se va utiliza conform...
11,90 RON
Bactericid, antiseptic și antiviral puternic, în același timp afrodisiac și neurotonic, uleiul esențial de Cuisoare are multiple întrebuințări în cosmetica homemade, de la loțiuni...
9,13 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?