Poze Ulei esential de Lavanda 27gr

     
Pin It


Ulei esential de Lavanda 27gr

Pret: 31,38 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Cicatrizant și regenerant, acest ulei esențial clasic prezintă beneficii pentru toate tipurile de ten și este un excelent adjuvant în tratamentul iritațiilor, eczemelor și psoriazisului. Cu efecte calmante și antidepresive, induce o stare de relaxare și combate stresul și stările de nervozitate.

roprietăți ale uleiului esențial de Lavandă:

  • regenerant celular, întârzie îmbătrânirea pielii 
  • cicatrizant, antiseptic, ajută la refacerea tegumentului afectat
  • calmează roșeața, pielea afectată de arsuri, înțepături, alergii
  • ca ingredient al aromatizantelor de cameră, induce o stare de relaxare, combate stresul, depresia și stările de nervozitate.

 

Se poate include în:

  • creme și loțiuni pentru toate tipurile de ten
  • uleiuri și creme pentru calmarea pielii expuse excesiv la soare
  • măști și șampoane pentru părul gras
  • serumuri, unguente pentru iritații, eczeme, psoriazis, înțepături de insecte
  • creme antivergeturi
  • loțiuni, serumuri, creme anticuperoză
  • parfumuri feminine și masculine
  • aromatizante pentru cameră

 

Concentrații recomandate:maxim 2%. Nu se utilizează pur, pe piele; nediluat, poate provoca iritații cutanate, mai ales pentru pielea sensibilă.

Mod de utilizare:

  • În combinație cu uleiuri/unturi vegetale, pentru obținerea de serumuri sau unguente pentru corp.
  • În emulsii pentru corp, în faza finală.
  • În săpunurile handmade, în faza trace.

 

Precauții în utilizare:

  • Exclusiv pentru uz cosmetic.
  • Nu se aplică pur pe piele; se folosește numai diluat într-un ulei vegetal sau într-un produs cosmetic.
  • Efectuați un test cu 48 de ore înainte de prima utilizare a produsului ce conține acest ulei esențial. Aplicați produsul la încheietura cotului și așteptați timp de 48 ore. În cazul unor reacții neplăcute, nu folosiți produsul.
  • Evitați contactul cu ochii și mucoasele, nu inhalați, nu înghițiți.
  • Nu lăsați la îndemâna copiilor.

Interdicții în utilizare: – interzis femeilor însărcinate.

Consultați medicul dacă doriți să folosiți uleiurile esențiale în scop terapeutic. Citiți cu atenție precauțiile de utilizare a uleiurilor esențiale înainte de a le folosi. Informațiile prezentate mai sus nu constituie sfat medical și nu sunt scrise cu intenția de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni boli.

Precautii generale in utilizarea uleiurilor esentiale

Uleiurile esentiale sunt foarte puternice si trebuie utilizate cu moderatie si precautie.
Este interzis sa se foloseasca pe mucoase, in ochi sau pe conturul ochilor. 
A nu se folosi direct pe piele, a nu se injecta, inhala sau inghiti.
Este de asemenea interzis a se asocia uleiurile esentiale cu medicamente.
Se interzice a se folosi de catre femeile insarcinate sau care alapteaza, copiii mai mici de trei ani, bolnavii de epilepsie, persoanele cu probleme grave de sanatate sau cu alergii respiratorii.
Uleiurile esentiale nu se folosesc direct pe piele, nediluate in uleiuri vegetale. Chiar si diluate in uleiuri vegetale, unele dintre ele pot fi iritante pentru pielea sensibila. Recomandam efectuarea unui test inainte de utilizarea pe o suprafata mai intinsa a pielii (folositi produsul ce contine uleiul esential pe o mica portiune si asteptati 24 de ore pentru a putea observa eventualele reactii negative ale pielii).
Este recomandabil sa nu va expuneti la soare dupa utilizarea uleiurilor esentiale, respectiv a produselor ce le contin, intrucat unele dintre ele sunt fototoxice.
Dozajele si recomandarile de pe etichete sau de pe site-ul nostru sunt cu titlu informativ si nu se substituie sfatului medicului dumneavoastră.
Nu lasati uleiurile esentiale la indemana copiilor.

 

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 


Detalii produs


Categorie: Uleiuri esentiale

Greutate produs: 0.08 kg.



Produse similare


Cicatrizant și regenerant, acest ulei esențial clasic prezintă beneficii pentru toate tipurile de ten și este un excelent adjuvant în tratamentul iritațiilor, eczemelor și psoriazisului. Cu...
13,99 RON
Din măruntele flori mov-albăstrui care ne încântă prin parfumul lor se extrage uleiul esențial poate cel mai răspândit și utilizat în întreaga lume. Calitățile sale...
15,26 RON
Probabil cel mai recunoscut şi răspândit ulei esenţial datorită multiplelor virtuți pe care le are, este utilizat prentru atenuarea problemelor cutanate și regenerarea pielii, pentru favorizarea...
19,31 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?