Poze Ulei de dafin virgin 50 ml

     
Pin It


Ulei de dafin virgin 50 ml

Pret: 16,90 RON

Disponibil in stoc

Pretul include TVA 19%, pretul nu include cheltuielile de livrare.

Un ulei vegetal obținut din pulpa boabelor de dafin, apreciat în cosmetică pentru proprietățile purifiante și regeneratoare. Este ingredientul de bază al renumitului săpun de Alep. Are acțiune cicatrizantă, astringentă și antioxidantă.

A nu se confunda cu uleiul esențial de dafin, uleiul din sâmburi de dafin sau cu maceratul uleios al frunzelor de dafin!

Zona geografică de provenienţă: Turcia

Metoda de obţinere: prin extracție mecanică din pulpa boabelor (fructului) de dafin

Prezentare: ulei vâscos, semi-solid, de culoare verde-maroniu, cu miros specific destul de puternic
Notă: la temperatura camerei este solidificat în flacon; înainte de folosire se poate plasa pe baie de apă caldă pentru a se fluidifica

Pe piele: are textură bogată, se absoarbe lent în piele dar nu lasă peliculă grasă

Ingrediente (INCI): Laurus nobilis fruit oil

Proprietăţi

  • bogat în compuși antiseptici și antiinflamatorii
  • nutritiv, conține acizi grași mono- și polinesaturați
  • regenerator cutanat, favorizează cicatrizarea
  • purifiant pentru piele, antibacterian
  • astringent și antioxidant
  • emolient, protejează pielea de deshidratare
  • benefic pentru probleme cutanate
  • antifungic, antiparazitar, repelent pentru insecte
  • purifiant și calmant pentru scalp, antimătreață
  • este bun spumant în cadrul săpunurilor preparate prin metoda la rece (CP)

De ajutor pentru

  • este potrivit pentru îngrijirea pielii afectate de iritații, eczeme, psoriazis
  • îngrijirea tenului acneic, problematic
  • îngrijirea pielii deteriorate, atopice, uscate
  • util în caz de infecții cutanate, micoze, furunculi
  • în caz de mătreață, scalp iritat, păr gras
  • detensionarea mușchilor și atenuarea durerilor reumatismale
  • prepararea de săpun tip Alep (împreună cu uleiul de măsline) 
  • prepararea de săpunuri CP dedicate igienei pielii cu probleme

Utilizare în cosmetică

  • este un ulei concentrat în substanțe active, nu este indicată folosirea ca atare pe piele, doar diluat la cel mult 50%
  • se poate folosi în amestec cu uleiuri vegetale, uleiuri esenţiale sau diverse extracte liposolubile sau ca ingredient în preparate cosmetice, în procent de cel mult 50%
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, emulsii și măști pentru îngrijirea tenului
  • ca ingredient pentru prepararea de creme, emulsii, alifii și unguente pentru îngrijirea pielii corpului, mâinilor și picioarelor
  • prepararea de creme sau uleiuri de masaj pentru atenuarea durerilor musculare și reumatismale
  • în compoziții preparate prin emulsificare, uleiul de dafin se include în faza grasă
  • combinat cu unul sau mai multe uleiuri vegetale, pentru a prepara un ser uleios sau un ulei de masaj
  • ca îngredient pentru prepararea de creme și măști capilare, balsam de păr
  • ca ingredient pentru prepararea de șampoane solide și săpunuri CP
  • se poate include în baza de cremă și baza de balsam de păr din oferta noastră, în procent de până la 5%
  • se poate include în bazele de săpun melt & pour în procent de până la 4%

Păstrare: este un ulei vegetal stabil oxidativ, se păstrează în mediul ambiant, în loc uscat și ferit de razele solare directe

Date de siguranţă:
  • a nu se utiliza pur pe piele - este un ulei concentrat în substanțe active și conține în mod natural cca. 1% ulei esențial
  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare
  • a nu se utiliza aplicat în zona ochilor sau pe mucoase
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor; a nu se ingera
  • a nu se utiliza de persoanele alergice la asteracee
  • uz extern
  • .ATENTIE ! DUPA ADAUGAREA PRODUSELOR IN COS, PENTRU COMPLETAREA DATELOR SI FINALIZAREA COMENZII  APASATI BUTONUL “TRIMITE COMANDA"

0770534261 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09.00-17.00

 

Tag-uri:



Detalii produs


Categorie: Uleiuri vegetale

Greutate produs: 0.07 kg.



Produse similare


Obținut din boabele de dafin, este apreciat în cosmetică pentru proprietățile purifiante și regeneratoare. Este ingredientul de bază al renumitului săpun de Alep. Are acțiune cicatrizantă,...
214,99 RON
Ulei recunoscut pentru puterea de refacere a barierei hidrolipidice și pentru rolul său antibacterian și de reglare a secreției de sebum. Ideal pentru tenul matur sau deshidratat, dar și pentru cel...
16,99 RON
Un ulei de o calitate excepțională, obținut din sâmburi neprăjiți, prin presare la rece. Reputat pentru proprietățile sale antioxidante, antiinflamatoare și regenerante, uleiul virgin de argan...
20,25 RON
  
  




  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?